Life

Ana-Maria Mocanu îi calcă pe urme Oanei Zăvoranu. Revoltă împotriva „divelor” care își modifică pozele excesiv

04.12.2020 | 15:37
AnaMaria Mocanu ii calca pe urme Oanei Zavoranu Revolta impotriva divelor care isi modifica pozele excesiv
ADVERTISEMENT

Ana-Maria Mocanu este revoltată din cauza „divelor” din showbiz care își modifică excesiv pozele pe care le postează în mediul online. Fosta asistentă TV a răbufnit pe rețelele sociale, unde și-a exprimat părerea despre vedetele care recurg la modificări majore. 

Se pare că Oana Zăvoranu a început să aibă adepți care îi urmează exemplu și nu mai este singura care le critică pe vedetele autohtone. Ana-Maria Mocanu a remarcat cât de mult își editează fotografiile anumite „dive” din lumea mondenă românească.

ADVERTISEMENT

„Querida” nu este singura vedetă care spune cu sinceritate ceea ce gândește legat de unele persoane publice și influencerițe din România. Ana-Maria Mocanu și-a spus și ea părerea despre vedetele care își editează pozele prea mult.

Ana-Maria Mocanu îi calcă pe urme Oanei Zăvoranu. Revoltă împotriva „divelor” care își modifică pozele excesiv

Ana-Maria Mocanu, fosta asistentă TV a lui Capatos pe vremea când modera „Un show păcătos” la Antena 1, a răbufnit la adresa „divelor” care recurg la modificări majore ale fotografiilor postate pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu s-a mai putut abține și este de-a dreptul revoltată de femeile care își modifică excesiv pozele, considerând că acestea suferă de complexe mari legate de aspectul fizic.

Exemplul pe care l-a oferit fosta asistentă de la Antena 1 a fost o siluetă subțiată foarte mult, însă persoana care a postat fotografia nu a fost atentă la un detaliu important. Mâna acestei persoane apare atât de alungită, încât nici nu pare reală.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să fiu răutăcioasă, nu am nimic împotriva photoshop-ului, dar așa nu. Toate ne mai dăm un efect la poze, să îți subțiezi talia până o mână ajunge în felul ăsta, trebuie să fii extrem de complexată! Ce naiba!”, a scris Ana-Maria pe InstaStory.

Ana-Maria Mocanu
Ana-Maria Mocanu le atacă pe „divele” care își editează prea mult pozele. Sursa foto: Instagram

Ana-Maria Mocanu a încheiat definitiv relația cu Rareș

Fosta asistentă TV

s-a despărțit de Rareș și nu mai vrea ca numele ei să fie asociat cu cel al fostului iubit. Despărțirea a fost cauzată de anumite aspecte care nu mergeau în relația lor, iar cel care a pus punct a fost Rareș, după cum relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

„Am considerat la un moment dat că este mai bine să las lucrurile să treacă de la sine. Ei bine, iată că a sosit momentul să știți anumite lucruri de la mine. Sunt un om extrem de sincer. Îmi doresc din acest moment să nu mai fiu asociată cu Rareș. Noi nu mai formăm un cuplu și nu o să mai formăm niciodată. Drumurile noastre sunt separate. Despărțirea nu a fost din vina niciunei femei. Pur și simplu, la un moment lucrurile nu au mai mers între noi și nu vreau să intru în prea multe detalii”, a explicat Ana-Maria Mocanu.

ADVERTISEMENT