News

Bărbat mușcat de față de o haită de câini fără stăpân, chiar în mijlocul oraşului. Care este starea victimei

Un bărbat din Iași a suferit mai multe răni după ce a fost atacat de mai mulți câini fără stăpân. Victima este internată în spital
22.11.2022 | 11:49
Barbat muscat de fata de o haita de caini fara stapan chiar in mijlocul orasului Care este starea victimei
Bărbatul a fost atacat de câini în plină stradă Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a ajuns la spital după c a fost atacat de patru câini fără stăpân în plină stradă. Victima se deplasa către casă după ce își vizitase fratele.

Bărbat, mușcat de față de o haită de câini fără stăpân

Bărbatul atacat de câini a fost internat în spital cu mai multe răni, fiind muşcat atât de faţă, cât şi de umeri.

ADVERTISEMENT

Doctorul Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU de la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iaşi, a declarat, marţi, presei că bărbatul s-a deplasat în cartierul Galata să îşi viziteze fratele, iar la întoarcerea spre casă, în cartierul Zimbru, a fost atacat de o haită de câini.

Rănitul fost adus de un echipaj SMURD-EPA în Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) de la Spitalul Sf. Spiridon, unde medicii au constatat că are mai multe plăgi mușcate, inclusiv pe față.

ADVERTISEMENT

“Pacientul prezenta plăgi muşcate la nivel auricular stâng, cu importantă lipsă de substanţă la nivelul pavilionului auricular, la nivelul regiunii obrazului stâng şi plăgi escoriate la nivelul omoplaţilor bilateral.

Pacientul a beneficiat de consulturi de specialitate efectuate de medici ORL, Oro-Maxilo-Faciali, de Chirurgie Generală şi Boli Infecţioase, pentru stabilirea conduitei terapeutice. El a rămas internat la clinica de ORL”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, citată de Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT

Primăria Iași, bună de plată

Problema câinilor vagabonzi nu este una nouă la Iași. Numai anul acesta, Primăria a fost condamnată la plata unor daune de zeci de mii de lei unor ieșeni atacați de câini fără stăpân.

În luna iunie, instanța a dat câștig de cauză unui bărbat mușcat de un câine vagabond în urmă cu cinci ani. Acesta urmează să primească 10.000 de lei, bani care vor fi plătiți din bugetul local, relatează stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Cu doar o lună înainte, o ieșeancă, atacată de o haită de 15 câini în 2016, a câștigat despăgubiri în valoare de 50.000 de lei. În acel caz, Primăria Iașiului a fost executată silit.

ADVERTISEMENT