Life

Ana Maria Pantaze, câștigătoarea de la Românii au Talent, a rămas șomeră. Ce a făcut cu premiul

Poate vă mai aduceți aminte de Ana Maria Pantaze, cea care a câștigat Românii au Talent, de la Pro Tv. Ei bine, aceasta a devenit cântăreață, dar pandemia a afectat-o extrem de tare.
06.12.2021 | 10:23
Ana Maria Pantaze castigatoarea de la Romanii au Talent a ramas somera Ce a facut cu premiul
Ana Maria Pantaze de la Românii au Talent a rămas șomeră. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Ana Maria Pantaze producea surpriza în anul 2019. Femeia era la acea vreme croitoreasă și a reușit să câștige cunoscutul concurs de la Pro Tv.

Și-a urmat visul și a decis să renunțe la meseria ei. A devenit cântăreață, dar pandemia a afectat-o extrem de mult.

ADVERTISEMENT

A rămas șomeră și nu mai are niciun ban din cei 120.000 de euro câștigați la Românii au Talent.

Ana Maria Pantaze, câștigătoarea de la Românii au Talent, a rămas șomeră

Ana Maria Pantaze dădea lovitura în anul 2019. A câștigat Românii au Talent și premiul cel mare de 120.000 de euro. După concurs, aceasta a renunțat la meseria sa de croitoreasă și a devenit cântăreață. Și-a lansat în anul 2020 prima melodie, Visuri la cornete, dar și primul videoclip.

ADVERTISEMENT

Femeia s-a angajat cântăreață la o terasă, dar pandemia a afectat-o extrem de tare. A rămas fără loc de muncă. Aceasta a povestit tot ce s-a întâmplat.

“Am cântat la o terasă, cântam acolo de două ori pe săptămână, dar cu pandemia care a venit s-a închis și a trebuit să stau acasă. Momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut. O să am câteva interviuri și să vedem. 

ADVERTISEMENT

Nu pe croitorie, în alt domeniu. Am zis să mă focusez mai mult pe a face o piesă sau două”, a declarat Ana Maria Pantaze pentru Pro Tv. 

Ce a făcut cu premiul cel mare

Fosta concurentă a recunoscut că a cheltuit toți cei 120.000 de euro pe care îi câștigase la Românii au talent. Prima investiție a fost o casă. Apoi, a dat bani buni și pentru a-și lansa prima melodie.

ADVERTISEMENT

“Premiul de 120.000 de euro a fost bine primit, foarte bine chiar. Prima dată mi-am luat un apartament, apoi am făcut o piesă. În rest, nimic.

Nu m-am dus în vacanțe, am preferat să îi cheltui pe ce trebuia, pe cele necesare. Nu a mai rămas niciun sfanț, niciun leu”, a mai spus fosta concurentă.

Lucrurile nu stau foarte bine nici în plan sentimental. Nu este implicată în nicio relație, chiar dacă a fost cerută în căsătorie de câteva ori. Aceasta a descris cum arată bărbatul ideal care ar putea să o cucerească.

“Au fost și cereri în căsătorie, cu inele, cu pantofi, cu poze trimise: ‘Uite, vreau să te iau de nevastă’. Dacă le spui cu frumosul, ei înțeleg că nu se poate.

Eu niciodată nu m-am uitat la frumusețea din afară a persoanei, m-am uitat la frumusețea sufletească. La mine e cu sinceritatea… dacă nu e sincer, degeaba ai bani, degeaba ai frumusețe, degeaba ai tot ce vrei”, a mai spus Ana Maria Pantaze.

ADVERTISEMENT