News

Ana Maria Pantaze, câștigătorul sezonului 9 Românii au Talent. Povestea dramatică din viaţa ei

01.06.2019 | 00:23
Ana Maria Pantaze castigatorul sezonului 9 Romanii au Talent Povestea dramatica din viata ei
Ana Maria Pantaze este câștigătorul Românii au talent 2019. Sursa foto: PRO TV

Câștigătorul Românii au talent 2019 a fost ales prin televot de către telespectatori într-o seară de-a dreptul emoționantă. Publicul a votat după ce a văzut cele 11 numere ale concurenților calificați în marea finală, iar sala și jurații au trecut, la fel ca și participanții, de la agonie la extaz toată seara, iar la final Ana Maria Pantaze a câştigat Românii au talent, sezonul 9.

Ana Maria Pantaze, câștigătorul Românii au talent 2019

Ana Maria Pantaze, cunoscută drept croitoreasa cu voce de aur a câștigat competiția Românii au Talent în Marea Finală a concursului, în care și-a disputat trofeul și marele premiu cu Aris Negoiță.

“Cred că despre asta e vorba la Românii au talent. Ce o scoate pe ea din mulţime e că nu a venit cu un număr lucrat, a venit pentru că are o pasiune, nu e antrenată. Cred că e reţeta câştigătoare. În sezonul ăsta mi.a plăcut că am avut concurenţi cu nişte idei clare şi distincte”, i-a spus juratul Mihai Petre după performanța croitoresei.

Ana Maria Pantaze a pus mâna pe marele premiu

O seară impresionantă

Ana Maria Pantaze are o poveste de viaţă emoţionantă. Ea trăieşte dintr-un salariu modest de croitoreasă, dar meseria ei nu a stat în calea pasiunii. A avut o viaţă grea, marcată de neajunsuri. A început să cânte mai întâi prin casă, apoi la karaoke. Ajunsă la Romînii au talent, l-a impresionat pe Mihai Petre, care i-a dat Golden Buzz.

“Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!». Și m-am dus. (n.r.: râde)”, a mărturisit concurenta de la “Românii au Talent”, sezonul 9.

Pe lângă Ana Maria Pantaze, au mai impresionat în seara aceasta și Corul de Copii ai Operei Naționale, Ema Stoian, dar și  Aris Negoiță, despre care jurații au avut numai cuvinte de laudă. Telespectatorii își pot vota câștigătorul trimițând SMS la 1264 cu indicativul concurentului pe care pariază și pe care îl vor cu cei 120.000 de euro în mână.

În marea finală Românii au talent sezonul 9 au ajuns Magitot, Corul de copii al Operei Naționale București, Ema Stoian, Aris Negoiță, Elena Gibson, Anton Joseph, Isabela Stănescu, Stevie Starr (cel care a primit wild card-ul), Ana Maria Pantaze, Andreea Tucaliuc și Rareș Bratu.