News

Ana Maria Pantaze l-a fermecat pe Mihai Petre în finala Românii au talent: “E reţeta câştigătoare”

31.05.2019 | 23:15
Ana Maria Pantaze la fermecat pe Mihai Petre in finala Romanii au talent E reteta castigatoare
Ana Maria Pantaze speră să ia marele premiu de la Românii au talent. Sursa foto: PROTV

Ana Maria Pantaze, croitoreasa cu voce de aur, a făcut senzație și în marea finală a concursului Românii au talent. Cântăreața a venit pe scenă cu rețeta câștigătoare în opinia lui Mihai Petre și a cântat celebrul șlagăr ”Purple rain” a lui Prince, unul dintre hiturile legendare care vor dăinui mereu.

Ana Maria Pantaze, pariul lui Mihai Petre

Ana Maria Pantaze a intrat a 12-a în marea finală a show-ului de talente de la PRO TV și a fost una dintre concurentele care a reușit să marcheze seara de gală. Mihai Petre a spus despre ea că își lucrează foarte bine numerele și a remarcat că a învățat cum să își vândă talentul, lucru de apreciat pentru o debutantă în lumea artistică.

“Cred că despre asta e vorba la Românii au talent. Ce o scoate pe ea din mulţime e că nu a venit cu un număr lucrat, a venit pentru că are o pasiune, nu e antrenată. Cred că e reţeta câştigătoare. În sezonul ăsta mi.a plăcut că am avut concurenţi cu nişte idei clare şi distincte”, i-a spus juratul Mihai Petre după performanța croitoresei.

Croitoreasa cu voce de aur l-a impresionat pe Mihai Petre. Sursa foto: PROTV

Luptă strânsă pentru marele premiu de 120.000 de euro

Pe lângă Ana Maria Pantaze, au mai impresionat în seara aceasta și Corul de Copii ai Operei Naționale, Ema Stoian, dar și Aris Negoiță, despre care jurații au avut numai cuvinte de laudă. Telespectatorii își pot vota câștigătorul trimițând SMS la 1264 cu indicativul concurentului pe care pariază și pe care îl vor cu cei 120.000 de euro în mână.

Copiii din corul Operei Național au spus că vor să doneze banii pentru construirea unei clinici oncologice pentru micuți, iar Aris Negoiță, alias Mowgli, dorește o casă nouă. În seara asta s-a dat deja un premiu, cel de originalitate, pe care l-a obținut Magitot, celebrul magician care își transformă numerele în momente de comedie.