Life

Ana Maria Pop, dezvăluiri despre relația cu Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România: “E un bărbat romantic”

Ana Maria Pop a făcut dezvăluiri despre relația cu Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, cu care este împreună din toamna anului trecut.
14.06.2022 | 22:32
Ana Maria Pop dezvaluiri despre relatia cu Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania E un barbat romantic
Ana Maria Pop, dezvăluiri despre relația cu Daniel Pavel. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, a vorbit despre relația cu prezentatorul de la Survivor România, cu care este împreună de luni bune. Relația lor a început ca o prietenie la puțin timp după finalul ce de-al doilea sezon al reality show-ului filmat în Republica Dominicană.

Ana Maria Pop, dezvăluiri despre relația cu Daniel Pavel

Daniel Pavel a fost destul de discret în privința relației cu Ana Maria Pop. Prezentatorul a publicat fotografii alături de actuala parteneră de curând, în timp ce se aflau la Saga Festival.

ADVERTISEMENT

Ana Maria spune despre prezentatorul Survivor România că o face fericită și că este un bărbat puternic, dar și romantic, în același timp.

“Este un bărbat romantic, nu știu cât se vede asta din afară. E acel bărbat puternic, care știe să facă lucrurile ca un marinar veritabil.”, a declarat Ana Maria Pop la Prima TV.

ADVERTISEMENT

“Relația noastră a început undeva în toamnă, a pornit ca o prietenie de cunoaștere. Planurile sunt să ne dezmeticim, să vedem despre ce e vorba în jurul nostru, să facem totul cu pași ușor.”, a spus, la rândul său, prezentatorul de la Pro TV.

Ce rol a avut Ana Maria Pop în sezonul trecut Survivor România

Iubita lui Daniel Pavel a avut un rol destul de important în cel de-al doilea sezon Survivor România. Din moment ce este pasionată de design vestimentar, Ana Maria îl sfătuia pe prezentator ce ținute să aleagă înainte de fiecare zi de filmare.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a ținut cont de sfaturile actualei sale partenere, dar și de cele ale echipei Pro TV. Ana Maria Pop a fost cea care l-a ajutat să arate impecabil în aproape fiecare ediție a emisiunii.

“Chiar și în junglă, înainte de filmări, ne prindeam cu un videocall. Îmi spunea că merge mai bine tricoul ăsta cu tricoul ăsta și tot felul de alte sfaturi.”, a explicat Daniel Pavel în cadrul unui interviu difuzat la Exclusiv VIP.

ADVERTISEMENT