Life

Ana Morodan a primit un mesaj neașteptat după operație. Vedeta a făcut public totul

Ana Morodan a fost surprinsă de un mesaj pe care l-a găsit în telefon, după ce a trecut prin operația de micșorare a bustului. Contesa digitală a făcut public totul.
30.06.2022 | 08:04
Ana Morodan a primit un mesaj neasteptat dupa operatie Vedeta a facut public totul
Ana Morodan și-a făcut o operație de micșorare a bustului. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a rămas șocată de ce a putut găsi în telefonul său, imediat după ce a fost supusă intervenției de micșorare a bustului. Vedeta s-a distrat pe seama unui mesaj pe care a ținut să-l arate și fanilor ei.

Ana Morodan, luată prin surprindere de colegii ei cu un mesaj, după operație

Contesa digitală a publicat pe Instagram o conversație pe care au purtat-o colegii săi, cât timp ea era pe mâna doctorilor esteticieni.

ADVERTISEMENT

”Colegii mei de la #theMoffice ieri cât eram în operație”, a scris Ana Moroda în dreptul imaginii cu captura unui mesaj, în care apărea: ”Ana, dacă moare, fuge din mormânt că are treabă. Nu își ia liber nici măcar o zi”.

De altfel, operația pare să fi decurs bine, deoarece contesa digitală și-a exprimat mulțumirea față de medici.

ADVERTISEMENT

”Hei! Am ieșit din operație. Nici n-am simțit când mi s-a făcut anestezie, n-am știut. M-am trezit direct înapoi în salon. Nu am nicio durere, pot să ridic mâinile, totul e absolut în regulă.

Mulțumesc întregii echipe pentru că m-au liniștit, pentru că mi-au explicat toate lucrurile pas cu pas. Sunt bine, sunt foarte bine. Mâine pot să plec acasă și pot să fac și lucruri, pot să ridic și mâna”, a transmis Ana Morodan, pe rețelele de socializare, după ce a ieșit din intervenție.

ADVERTISEMENT

De ce și-a micșorat sânii Ana Morodan

Ana Morodan nu mai era încântată de fermitatea bustului său de ceva timp. După ce a slăbit foarte mult, vloggerița a observat un aspect de care nu se simțea foarte mândră.

”Singurul dezavantaj este că mi-a scăzut bustul. Dacă-mi spunea cineva vreodată că eu, cupa D, o să ajung să port sutien cu burete, îi ziceam că a luat-o razna. Eu, în viața mea nu am stat la o coadă, când apăream cu decolteul.

ADVERTISEMENT

Prietenul meu, Claude, se uita într-o zi la pozele mai vechi și-mi spunea că aveam un bust așa de mare că, atunci când intram pe ușă, întâi îmi intrau sânii, și după jumătate de oră apăream și eu.

Dar mă voi duce la domnul doctor și voi face operația de ridicare, pentru că, acum, trebuie să-mi leg sânii cu scotch”, a mărturisit contesa digitală pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT