Life

Ana Morodan, dezvăluiri despe operația suferită. Cum se simte vedeta de la Antena Stars

Ana Morodan, detalii despre operația estetică realizată recent. Care este starea blondinei și cum se recuperează după procedură.
25.01.2023 | 08:55
Ana Morodan dezvaluiri despe operatia suferita Cum se simte vedeta de la Antena Stars
Ana Morodan, detalii despre operația estetică realizată recent. Care este starea blondinei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Influencerița, supranumită Contesa Digitală, a făcut dezvăluiri despe operația suferită. Cum se simte vedeta de la Antena Stars la scurt timp după ce a ajuns pe mâinile esteticienilor pentru o lipoaspirație abdominală.

Ana Morodan, detalii despre operația estetică realizată recent. Care este starea blondinei

Ana Morodan a apelat la o procedură minim invazivă care nu presupune nicio cicatrice și durere. Cu toate acestea fosta detectivă de la Masked Singer România trebuie să poarte un corset timp de 3 săptămâni.

ADVERTISEMENT

Blondina susține că nu are nicio problemă în momentul de față, singurul incovenient fiind asemănător cu febra musculară. Vedeta de la Antena Stars este extrem de încântată de alegerea făcută, primele rezultate fiind vizibile peste circa o lună.

„Dureri nu am avut, doar această chestie, că a trebuit să mă obișnuiesc cu aceste corsete modelatoare, pe care trebuie să le port trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Durerea e ca și cum n-ai mai fi fost la sală de trei ani și te-ai dus o dată și ai făcut șase ore. E exact ca o febră musculară.

Pot să spun că se văd rezultatele, efectele, în general, se văd după o lună și jumătate, dar acum se vede foarte OK”, a mărturisit Ana Morodan pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan, operații estetice

Ana Morodan nu se află la prima operație estetică realizată în ultima perioadă. Blondina a bifat în trecut și o intervenție estetică la nivelul bustului, însă nu de augumentare cum s-ar fi așteptat majoritatea fanilor săi.

Contesa Digitală se numără printre puținele vedete care au ales să-și micșoreze sânii. Procedura a fost realizată în vara anului trecut de soțul renumitei prezentatoare Andreea Berecleanu, medicul Constantin Stan.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată din cauza durerilor de spate cu care se confrunta de ceva vreme. Din fericire, vedeta a scăpat de aceste neplăceri după intervenția de mastopexie cu lipotransfer și plasmă arson care i-a ridicat bustul prin lifting.

ADVERTISEMENT