Life

Ana Morodan, dramă de nedescris. Prin ce clipe de coșmar a trecut fosta concurentă de la Asia Express 

Ana Morodan a vorbit deschis despre momentele cumplite prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Fosta concurentă de la Asia Express a trăit o dramă greu de imaginat pentru un om.
11.06.2021 | 17:41
Ana Morodan drama de nedescris Prin ce clipe de cosmar a trecut fosta concurenta de la Asia Express
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină, supranumită „Contesa digitală”, este mereu jovială și cu zâmbetul pe buze, dar în adâncul sufletului lucrurile nu stau chiar pe roze. Influencerița a pierdut patru persoane dragi într-un singur an, situație care a marcat-o profund.

Vedeta a mărturisit că i-au murit bunicii și tatăl în decursul a șapte zile, fără ca figura paternă să fie cunoscută cu probleme de sănătate. Din păcate, mama sa avea să fie diagnosticată la momentul respectiv cu cancer, maladia afectând mai multe organe.

ADVERTISEMENT

Tragedia și-a pus amprenta asupra ei, cea care a adus-o pe lume decedând un an mai târziu. Ana Morodan a trecut cu greu peste aceste clipe neplăcute, blondina dezvăluind că în perioada respectivă lucra la un proiect unde trebuia să petreacă ore bune.

Ana Morodan, dramă cumplită. Fosta concurentă de la Asia Express a pierdut mai multe persoane dragi

„Eu când am auzit că părinții mei au decedat, eram într-un proiect și zburam dimineața la înmormântare și seara la proiect. Au murit trei într-o săptămână: bunică-miu, bunică-mea și taică-miu.

ADVERTISEMENT

Tatăl meu fiind sănătos, a căzut în baie și a murit. Când m-a sunat femeia de serviciu… Apoi mama mea a decedat de cancer, la un an după”, a povestit vedeta înpodcast-ul lui Damian Drăghici de pe Youtube.

Jurata de la Masked Singer România a rămas singură, dar a avut un ajutor important într-o firmă de pompe funebre care a îndrumat-o ce să facă pentru a-i putea conduce pe cei dragi conform tradițiilor. Fosta concurentă de la Antena 1 nu a avut cui să-i ceară sfaturi.

ADVERTISEMENT

„Eu nu știam datinile, eram singură, nu știam ce se face. Norocul meu că am dat peste o firmă de pompe funebre care m-a ajutat cu tot. Nu mai era nimeni și a fost atât de pe repede înainte să facem lucrurile cum trebuie și să le oferim o înmormântare corespunzătoare. 

În momentul în care eu am ajuns acasă și am zis: «Care e următorul task pe ordinea de zi?»”, a mai dezvăluit „Contesa digitală” despre momentele grele prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan, probleme serioase după moartea părinților

Moartea bunicilor și a părinților a făcut-o pe Ana Morodan să aibă probleme de sănătate. Așa a ajuns blondina să sufere de anxietate și atacuri de panică, motiv pentru care a fost la un pas să-și pună capăt zilelor.

A fost dependentă de medicamente și alcool, dar a reușit să treacă peste tot după un medic din Elveția i-a spus că nu va scăpa niciodată de anxietate. Atunci a pus piciorul în prag și a încercat să schimbe destinul în favoarea sa.

Influencerița a învins boala la începutul anului 2019. Chiar dacă mai sunt zile în care este stresată frumoasa blondină mărturisește că nu mai este genul de anxietate cu care s-a confruntat în trecut.

ADVERTISEMENT