Life

Ana Morodan e nevoită să se opereze: „Doctorul nu se ia după mine”

07.07.2020 | 22:28
Ana Morodan e nevoita sa se opereze Doctorul nu se ia dupa mine
ADVERTISEMENT

Ana Morodan se simte nevoită să se opereze pentru că este nemulțumită de felul în care arată bustul ei. Bloggerița devenită celebră și apreciată de români în urma participării la Asia Express a spus că intervențiile chirurgicale sunt uneori binevenite.

Ana Morodan vrea să își opereze bustul

„Sunt de acord cu femeile care nu vor să-și facă nicio intervenție, nu le judec absolut deloc, dar mie aceste intervenții mi-au dat o foarte mare încredere în mine. Indiferent că au fost la față, că majoritatea le fac la față, pentru corp fac tratamente.

ADVERTISEMENT

Acum mi-am programat această operație în toamnă și o să-mi pun din nou cupa D+. Pamela Anderson va fi o glumă pe lângă mine. Glumesc, doctorul nu se ia după mine, m-a anunțat că o să mă facă să arăt natural”, a spus Morodan, potrivit libertatea.ro.

Vedeta a mai povestit că în timpul izolării cauzate de decretarea stării de urgență, ea a slăbit în loc să se îngrașe și asta pentru că a fost extrem de panicată și stresată.

ADVERTISEMENT

A slăbit în perioada stării de urgență

Vedeta a dat jos 4 kilograme (avea 51 înainte de starea de urgență și a ajuns la 47 la finalul perioadei de carantinare).

Aceasta a mai mărturisit că, pe lângă teama de virus, stresul a venit și de la gândul că va trebui să își regândească în totalitate afacerile, căci lucrurile s-au schimbat complet pentru foarte multe business-uri.

ADVERTISEMENT

Cât despre cum reușește să se mențină în formă, vedeta spune că e sigură că s-a produs o schimbare hormonală datorită căreia nu se mai îngrașă oricât de uleios ar mânca.

„Eu acum pot să pot să mănânc 10 pizza în fiecare zi și nu pun niciun kilogram pe mine. Nu știu de ce, că mi-am făcut analize și toată lumea mi-a zis că mi s-a schimbat metabolismul, nu am nicio boală, nu am nimic”, a mai spus Ana Morodan.

ADVERTISEMENT
Tags: