Life

Ana Morodan, emoții de zile mari, la Masked Singer. Ce venituri impresionante avea înainte de PRO TV

15.09.2020 | 16:30
Ana Morodan emotii de zile mari la Masked Singer Ce venituri impresionante avea inainte de PRO TV
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a mărturisit că a avut emoții de zile mari, la Masked Singer. Vedeta a avut parte de o aventură pe cinste și în cadrul

Cea mai nouă emisiune de talente din grila PRO TV o are și pe cea supranumită “Contesa Digitală”, în rândul juraților.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan a spus ce crede despre rolul ei din cadrul emisiunii foarte inedite, ce i-a cucerit foarte repede pe cei din public.

Ana Morodan a avut mari emoții la Masked Singer. Venituri impresionante din rolul de Contesă Digitală

Românii au putut afla cine este prima celebritate mascată din competiția muzicală, cu câteva zile în urmă. A fost vorba despre Stana Izbașa, dublu campioană olimpică, care și-a ascuns adevărata identitate sub masca de Extraterestru.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Masked Singer, Ana Morodan, a acceptat această provocare după ce a putut fi urmărită și la Asia Express. I-a cucerit foarte repede pe telespectatori prin atitudinea ei și curajul de care a dat dovadă pe Drumul Comorilor.

De aceea, a fost cooptată de șefii PRO TV, unde și-a făcut apariția la masa juriului. Show-ul Masked Singer se difuzează în fiecare vineri, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT
Ana Morodan, emoții de zile mari, la Masked Singer. Ce venituri impresionante avea înainte de PRO TV
Ana Morodan câștiga sume impresionante înainte de Masked Singer, din afacerile deținute

“Cel mai greu lucru ca jurat la Masked Singer a fost că eu, venind din altă lume – cea a online-ului -, am făcut cunoștință cu lumea televizorului. Îmi doream foarte mult să fiu profesionistă (…) A trebuit să mă adaptez din mers.“, a povestit Ana Morodan, potrivit celor de la unica.ro.

Vedetă în zona de online când a pășit pentru prima oară în competiția de la postul de televiziune rival, Ana Morodan i-a uimit pe cei din public.

ADVERTISEMENT

Parcursul său din Asia Express, de pe Antena 1, i-a adus și mai multă popularitate pe rețelele sociale. Blondina a profitat de toate acestea, deși înainte de o astfel de celebritate câștiga oricum sume foarte mari de bani, din afacerile care îi poartă amprenta. Sumele s-ar ridica, din spusele sale, la aproximativ 17.000 de euro, lunar.

ADVERTISEMENT