Life

Ana Morodan, gest neașteptat la Florin Călinescu Show. Reacția prezentatorului: „Fac o emisiune cu tine de la 12 noaptea”

Ana Morodan a făcut un gest neașteptat în emisiunea lui Florin Călinescu. Iată cum a reacționat prezentatorul.
28.10.2021 | 16:08
Ana Morodan gest neasteptat la Florin Calinescu Show Reactia prezentatorului Fac o emisiune cu tine de la 12 noaptea
Ana Morodan, gest neașteptat în emisiunea lui Florin Călinescu. Reacția prezentatorului: „Fac o emisiune cu tine de la 12 noaptea” Sursa foto: Capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a făcut un gest care l-a surprins pe Florin Călinescu, în emisiunea de la Prima TV. Contesa digitală s-a urcat pe biroul fostului jurat de la Românii au talent.

După plecarea de la Pro TV, actorul are propria sa emisiune la Prima TV, Florin Călinescu Show. Ana Morodan a fost invitata ediției difuzate marți, 26 octombrie 2021.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan s-a urcat pe biroul lui Florin Călinescu

Florin Călinescu are propria emisiune de când s-a mutat la Prima TV, iar invitata sa de aseară, Ana Morodan, l-a surprins cu un gest neașteptat.

Fosta concurentă de la Asia Express s-a urcat pe biroul prezentatorului, a cărui reacție a stârnit amuzamentul telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan i-a spus prezentatorului că nu ar fi trebuit să se streseze cu atâtea afaceri ca să facă bani. Contesa digitală a realizat că ar fi fost mai bine să vină și să stea pe birou.

„Dacă tot am venit așa să vă ascult… Eu aș vrea să stăm unul lângă altul. (…) Cred că mi-am ratat cariera. Uite ce bine îmi stă aici.

ADVERTISEMENT

Stăteam și eu pe un birou și câștigam niște bani. Ce trebuie să mă stresez eu cu atâtea businessuri, să umblu de nebună pe stradă, să nu am timp de mine”, i-a spus Ana Morodan lui Florin Călinescu, la Prima TV.

După ce vedeta s-a urcat pe birou, fostul jurat de la Pro TV și-a amintit de o întâmplare asemănătoare într-o emisiune din SUA. Florin Călinescu a menționat despre momentul în care Madonna s-a întins pe biroul lui Jimmy Fallon, în cadrul emisiunii Tonight Show, difuzat la postul american NBC.

ADVERTISEMENT

Surprins de gestul Anei Morodan, Florin Călinescu i-a spus că ar fi bine să facă o emisiune cu ea după miezul nopții, ca să nu aibă probleme cu CNA.

„Am crezut că ai văzut-o pe aia când s-a întins Madonna pe masă la ultimul… nu mai știu. Îmi trec tot felul de lucruri prin cap, dar despre care nu pot să vorbesc din cauza orei, că îmi iau ăștia de la CNA tot ce am agonisit. (…)

Mă gândesc să fac o emisiune cu tine de la 12 noaptea”, i-a spus Florin Călinescu invitatei sale.

Ana Morodan la Florin Călinescu Show
Ana Morodan, invitata lui Florin Călinescu în emisiunea de la Prima TV. Sursa foto: Captură YouTube

Ana Morodan, dezvăluiri despre afacerile ei

Ana Morodan i-a spus prezentatorului că nu face cei mai mulți bani din postările pe rețelele sociale. Afacerile sunt principala sursă de venit a vedetei. Aceasta a spus că este antreprenor online și mai puțin influencer pe Instagram.

„Sunt un om cu sufletul bun, dar sunt o narcisistă si cred că este un lucru bun să-ți placă de tine. Eu sunt un influencer doar în mică parte, mi-am construit o marcă.

Eu sunt un antreprenor online. Social media mă ajută pentru că socializez fără să-i văd pe acei oameni, eu dacă-i văd mă încarc cu emoțiile lor pentru că sunt foarte empatică”, a declarat Ana Morodan.

ADVERTISEMENT