Life

Ana Morodan, imagini de pe patul de spital: „Azi este ziua”. Ce operație își face vedeta

Ana Morodan a postat imagini de pe patul de spital, pregătită să intre în operație. Vedeta le-a explicat recent fanilor despre ce intervenție este vorba.
27.06.2022 | 15:26
Ana Morodan imagini de pe patul de spital Azi este ziua Ce operatie isi face vedeta
Ana Morodan, imagini de pe patul de spital, înainte de operație. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Morodan s-a filmat pe patul de spital, chiar înainte să-și facă o intervenție chirurgicală. Fosta concurentă de la Asia Express nu își va pune silicoane, ci din contră, își va face o operație de micșorare și ridicare a sânilor.

Ana Morodan, imagini de pe patul de spital, înainte de operație

Vedeta a vorbit, în mediul online, despre procedura pe care a ales să o facă. Este vorba despre mastopexie cu lipotransfer și plasmă argon, care presupune ridicarea și micșorarea sânilor.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, azi este ziua! (…) o să începem toate pregătirile și procedurile ca să intru în operație.”, a anunțat Ana Morodan pe Instastory, după ce a intrat la clinică.

Ulterior, „Contesa digitală” le-a arătat fanilor imagini din clinica unde își face operația.

ADVERTISEMENT

„Gata, sunt îmbrăcată! Mă duc la măsurători. Sunt într-o cabină foarte drăguță și am inclusiv o pictură de domnul Mălăele.”, a adăugat Ana Morodan.

Ana Morodan operație
Ana Morodan, declarații înainte de intervenția chirurgicală. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Ieri, cu o zi înainte de intervenție, Ana Morodan a ieșit în oraș, alături de câțiva prieteni, spunându-le fanilor că nu are deloc emoții pentru operație.

ADVERTISEMENT

Acum câteva zile, vedeta a detaliat această intervenție, care nu este deloc una ușoară.

„Numărătoarea inversă a început. De două ori am fost la medicul meu preferat și, gata, voi avea alți sâni! În zece zile sunt la clinică pentru liftarea sânilor. O să vă povestesc și o să vă arăt ce se întâmplă pas cu pas.

Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, care are mai multe etape. Mi-a zis mie dr. Stan foarte clar.

ADVERTISEMENT

Facem intervenția de micșorare și ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, Plasmă Argon, și breast shaping cu grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem.

Nu, nu am emoții. Sunt pe cele mai bune mâini.”, a explicat vedeta pe rețelele sociale, în urmă cu nouă zile.

Ana Morodan și-a dorit de mult timp să facă această intervenție la nivelul bustului. Vedeta avea dureri foarte mari de spate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a ales să-și micșoreze sânii.

ADVERTISEMENT