Life

Ana Morodan, reținută după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Vedeta, prinsă sub influența alcoolului și a drogurilor

Ana Morodan a fost reținută 24 de ore după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Vedeta a consumat alcool și droguri.
29.03.2023 | 15:08
Ana Morodan retinuta dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor Vedeta prinsa sub influenta alcoolului si a drogurilor
Ana Morodan, reținută după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a fost reținută de polițiști după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a drogurilor. Oamenii au au testat-o după ce a produs un accident de circulație, însă a refuzat testarea, în primă fază. Vedeta a condus și cu permisul de conducere reținut.

Ana Morodan, reținută de polițiști după ce a fost prinsă sub influența alcoolului și a drogurilor

Creatoarea de conținut este cercetată în două dosare, și anume unul pentru consum de alcool și droguri, iar altul pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, potrivit Buletin de București.

ADVERTISEMENT

Marți, 28 martie 2023, polițiștii au efectuat un semnal regulamentar de oprire. Ana Morodan nu s-a conformat semnalelor oamenilor legii, așa că și-a continuat drumul. În acel moment, vedeta a intrat în coliziune cu alte două autovehicule.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. După ce a fost identificată de oamenii legii, aceasta a refuzat testarea cu Alcooltestul și DrugTestul la fața locului.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta a refuzat și prelevarea de probe biologice. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, potrivit comunicatului Poliției.

În urma acestui incident, influencerița s-a urcat din nou la volan. În aceeași zi, dar câteva ore mai târziu, în jurul orei 22:20, polițiștii au oprit-o din nou în trafic. De data aceasta, blondina a acceptat să fie testată cu aparatul Alcooltest. Acesta a indicat o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ana Morodan a fost testată și cu aparatul DrugTest, iar acesta a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive, mai arată comunicatul Poliției.

Mai mult, polițiștii au descoperit că vedeta figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

ADVERTISEMENT

Influencerița a fost dusă la sediul INML în vederea prelevării mostrelor biologice. Fosta concurentă de la Asia Express 2019 a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive.

ADVERTISEMENT