Life

Ana Morodan rupe tăcerea, după ce a fost prinsă beată la volan: „Asia Express m-a distrus psihic”

Ana Morodan a rupt tăcerea, în exclusivitate pentru FANATIK, după ce a fost prinsă beată la volan la finalul lunii martie 2023.
17.05.2023 | 17:45
Ana Morodan rupe tacerea dupa ce a fost prinsa beata la volan Asia Express ma distrus psihic
Ana Morodan, primul interviu după problemele cu legea. Foto: Instagram/ Știrile PRO TV/ Antena 1. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre toate controversele iscate după ce a fost prinsă beată la volan, pe 29 martie, și a rămas fără permis de conducere! Contesa digitală a lămurit o mare parte din lucrurile care s-au scris despre ea până acum!

Ana Morodan, primul și singurul interviu după fatidica zi de 29 martie. Contesa digitală și-a deschis sufletul pentru FANATIK

Ana Morodan ne-a dezvăluit din ce cauză a ajuns să ia Xanax,  dar și cine i-a fost aproape în toată această perioadă în care, spune ea, a fost linșată mediatic. Vedeta de la Antena Stars a clarificat totul, mai sinceră ca niciodată, în premieră națională, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Bună, Ana, ce mai faci? Cum arată planurile tale, afacerea de care mi-ai zis ultima oară, cea cu produse alimentare? E totul ok?

–  Nu am să spun noutăți față de ce am vorbit cu tine ultima oară. Business-urile și investițiile pe care le-am făcut merg înainte și chiar nu am să spun altceva. Orice om, ca investitor, în perioada asta în care e criză nu se mai bagă nicăieri. Deci nu știu să îți spun alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan: „Într-adevăr, băusem dimineața fix o bere. Mai beau câte o bere, că e bună pentru rinichi”

Dar tu cum mai ești după toată perioada asta? Bănuiesc că ai fost bombardată de toți…

–  Așa este. Am fost bombardată de toți, dar eu sunt genul de om… Eu nu mă uit la ce scrie lumea despre mine. Nu mă pun să fac exhibiții, să răspund eu oamenilor, să mă cert cu ei, să le explic: măi, există diferență între drog și a lua un medicament prescris pe rețetă pe care îl iei, poate iei o pastilă în plus. Mie asta mi-a ieșit, benzodiazepină, care e substanță activă din Xanax. Nu mi-a ieșit niciun fel de drog.

Eu nu mă droghez. Nici la alcool nu a ieșit un alcool cine știe cât, a ieșit 0,05, care a ieșit după o bere. E mai puțin decât o bere, pentru că da, într-adevăr, băusem dimineața chiar fix o bere.

ADVERTISEMENT

Eu am problemă cu rinichii, cu unul, nu cu amândoi. Nu sunt eu o mare fană de bere, nu beau bere în cantități mari. Din când în când mai beau câte o bere, că e bună pentru rinichi. Eu am lăsat presa să scrie atunci, să mă linșeze în toate felurile, să facă tot ce vrea. Nu am considerat că e cazul să dau un răspuns.

„Pot să spun că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni”

Într-adevăr, consider că am greșit și pot să spun că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni, că nu s-a întâmplat o nenorocire. Eu sunt singura persoană care suportă consecințele. Sunt oameni care comentează cu drobul de sare: ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi dat cu mașina peste copilul meu? Da, este corect. S-ar fi întâmplat ceva nașpa. Dat nu sunt singura persoană care conduce așa la volan. Sunt o persoană cu o imagine publică și e firesc să se creeze tam-tam.

ADVERTISEMENT

Dar din ce s-a spus despre tine, ce e fals și ce e adevărat? Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua când te-a oprit Poliția?

–  Trebuie să îmi spui tu ce s-a spus despre mine, pentru că eu îți jur pe ce am mai sfânt că eu nu m-am uitat.

Vedeta susține că a fost prinsă a doua oară la 300 de metri de la prima ”întâlnire” cu polițiștii

Păi hai să lămurim, de pildă, cum de ai fost prinsă a doua oară în aceeași zi?

–  Aici e o singură chestie pe care oamenii nu o înțeleg. Eu, când am plecat de la INML, am zis un singur lucru: trebuie să ajung la mașină și să mă duc direct acasă, să duc mașina acasă. A doua oară când m-am urcat la volan, și oamenii asta nu au înțeles, nu au înțeles, pentru că nu am dat nici eu niciun fel de declarație. Eu n-am venit acasă, pentru că avem camerele din complex.

N-am venit acasă să stau trei-patru ore și, apoi, să zic hai că mă urc iar în mașină să mă urc în oameni xanaxată! Nu, eu am venit de la INML și am zis: trebuie să mă duc absolut acasă. Prima oară pe mine Poliția m-a oprit la Charles de Gaulle, știi unde, acolo, la Piața Charles de Gaulle, a doua oară m-a oprit pe Primăverii. Diferența de mers este de 300 de metri, înțelegi? Nu am plecat prin oraș iarăși cu mașina, xanaxată sau nu…

Ana Morodan nu își mai amintește cu exactitate întreaga nebunie din acea zi, în detalii: „Am fost la INML, am luat mașina și am zis să merg acasă”

Deci tu îți duceai mașina acasă?

–  Hai să-ți zic. Eu m-am dus și am zis,  acuma, ok, pe mine nu m-a oprit nimeni de la Poliție să zică nu mai urcați la volan. Eu stau în Pipera, și aveam două rute. Ruta pe Nicolae Caranfil să ajung și s-o iau la dreapta, dar durata era mai mare și ruta rapidă pe Primăverii, să ies pe Mircea Eliade, pe Floreasca, să vin pe pod, cum ar veni, rapid în Pipera.

Pe mine a doua oară când m-au oprit, m-au oprit după 300 de metri. Ne-am uitat și noi pe camere, zic, e posibil, într-adevăr… Clar am abuzat de Xanaxul pe rețetă. Da, m-am dus la complexul unde stau și am cerut camerele. Mașina mea nu a ajuns niciodată aici. Eu țin minte foarte clar că eu am ajuns pe Bulevardul Primăverii după ce am ajuns la INML că trebuie să merg direct acasă, cu mașina.

Deci pe tine te-a oprit Poliția a doua oară după ce ai fost la INML sau cum?

–  Acum, știi care-i faza? Noi nu știm lucrurile astea și nici eu nu mai țin minte, trebuie să iasă dosarul lor. Da, am luat mașina a doua oară de la Charles de Gaulle și m-au oprit după 400 de metri, mai mult nu avea cum să fie… Eu am fost la INML, apoi m-am dus, am luat mașina și am zis că merg acasă. Nu am venit acasă, să stau câteva ore și după aia, torpilă, da, uite, acuma mai ies încă o dată în oraș, mă pun în mașină și plec. Nu, nu!

Adelina Pestrițu a impresionat-o pe Ana Morodan: „Săraca de ea, mi-a zis să fiu puternică”

Cine ți-a fost aproape în perioada asta?

–  Sincer să spun, eu sunt Capricorn de felul meu, noi suntem mai singuratici. Eu sunt o ființă socială, pentru că trebuie, cu business-ul și așa mai departe. În perioada respectivă s-a uitat asistentul meu Claudiu la ce scria lumea. Nu m-am uitat la comentarii, la articole, la nimic. Nu e primul meu rodeo, nu mă refer că e primul meu rodeo când conduc beată, să nu se interpreteze greșit, dar țin minte când am fost la Asia Express, primele trei episoade, acolo am primit și amenințări cu moartea, iar apoi lumea s-a repliat și a zis: mamă, ce mișto e femeia asta.

Au fost lângă mine, pe lângă prietenii mei, foarte mulți oameni din online, care și-au asumat să scrie lucruri pozitive, știind că vor fi atacați. De exemplu, Adelina Pestrițu, săraca de ea, mi-a zis să fiu puternică. Trebuia să intru la comentariul ei să îl șterg. Mi-a zis: „Nu îl șterge, că eu sunt lângă tine. Îmi asum”. Mno, și ea, săraca, au început să îi scrie că a luat patru la Bac, că ești o imbecilă. Chiar am primit foarte mult bine în această situație. Oamenii au fost foarte ok. Chiar vorbeam acum vreo trei zile cu agenția mea de branding. Măi, de ce îmi scriu toți să fiu tare, că o să trec și peste asta?

Vedeta tv, despre cauzele problemelor sale emoționale: „Este un burn-out”

Tu cum ai ajuns, totuși, să iei Xanax? Sunt niște chestii emoționale la mijloc?

–  Este un burn-out, îți spun sincer, conform psihologilor, psihiatrilor, că am fost peste tot. Este un fuc**g burn-out. Și știi cum se manifestă? Mă trezesc dimineața și zic: mno, bag picioarele, azi mă ridic, arunc niște haine pe mine, mă duc la birou.

Peste 10 minute nu mai sunt în stare, nu mai merg la birou. Zic că îmi permit, am muncit atâta, am strâns bani, apoi zic, ce dracului fac? N-am de ce să șterg praful că am menajeră, e un paradox. Pe de altă parte vreau să mă pun să muncesc și apoi îmi dau seama că nu mai pot. Apoi mă uit în gol și îmi dau seama că mă plictisesc.

Ana Morodan
Ana Morodan, supranumită în mediul online și Contesa Digitală. Foto: Instagram

„Toți avem traume! Asia Express m-a distrus. Mi-au murit părinții și un bunic într-o săptămână”

Deci nu e altceva la mijloc, poate traume din trecut…

–  Dragul meu, toți avem traume! Pe mine, emisiunea asta, Asia Express m-a distrus psihic. Este emisiunea după care eu am devenit dependentă de Xanax. Eu am simțit că mor atunci. Mi-au murit părinții și un bunic într-o săptămână. Da, au fost niște chestii. N-o să pot să vin acum în fața ta să fiu o ipocrită infectă să zic, da, uite, am trăit niște traume și din cauza asta am făcut asta. Nu, pur și simplu, am avut un episod depresiv.

Sunt patentată de la medic. Eu nu sunt depresivă, am episoade depresive și așa s-a întâmplat. Am luat două pastile în plus față de rețetă și așa a ieșit la test. N-am luat nici cocaină, nici heroină, ecstasy sau altele. Eu nu mă droghez. Oamenii au tendința să facă tot felul de povești. Lucrurile sunt mult mai simple decât par la prima vedere. Eu am fost, însă, asumată. Când mi-am asumat că trăiesc ca un rockstar, am știut că mi-o iau la m… tot ca un rockstar!

ADVERTISEMENT