News

Ana Morodan şi Adrian Teleşpan, din nou eliminaţi de la Asia Express! Gina Pistol a izbucnit în plâns

03.04.2019 | 09:58
Ana Morodan şi Adrian Teleşpan au fost eliminati din Asia Express

Sfârșit de drum pentru Ana Morodan şi Adrian Teleşpan la Asia Express, cel mai dur reality show. Cei doi au văzut elefantul roșu în fața ochilor, iar de data aceasta chiar au fost eliminați. Data trecută când au fost eliminați, cei doi au fost salvați de retragerea lui Jojo și a lui Paul Ipate, așa că li s-a oferit o a doua șansă.

Ana Morodan şi Adrian Teleşpan nu au fost foarte afectați după eliminarea de la Asia Express

„Nu ne pare extrem de rău că am ieșit, pentru că ne este dor de casă, pe mine mă așteaptă o groază de angajamente, pentru că suntem obosiți. Am părul nespălat de șapte zile”, a spus Ana Morodan.

Din păcate, Ana Morodan şi Adrian Teleşpan au spulberat și a doua șansă care li s-a oferit, așadar trebuie să plece în România. La ultima ediție Asia Express, concurenții au trecut prin niște probe de coșmar! Concurenții au avut de îmblânzit o cobră!

data trecuta, Ana Morodan şi Adrian Teleşpan au fost salvati

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi atunci când a citit scrisorile concurenților

Cei care au fost obigați să pună mâna pe șarpele extrem de veninos au fost Robert și Cocuța. Robert a dat dovadă de curaj și nu s-a lăsat intimidat de șarpe, fiind motivat de un singur gând – să ajungă la Ruby. Concurentul a băgat mâna în coșul șarpelui, fără măsuri de precauție, ba chiar a încercat să îl hipnotizeze. „Tactica mea e riscul. Mi-am făcut curaj, ce puteam să fac? Trebuia să ajung la Ruby”, a spus Robert.

De cealaltă parte, Cocuța, a fost terifiată de cobră, după ce a deschis coșul șarpelui. „Sunt atât de obosită și de surmenată, încât m-am dus ca un om chiaun – un super șarpe în fața mea, o mare cobră, care se înfoaie. Nu știu cum, într-o secundă, de lângă cobră, am ajuns lângă lac”, a spus Cocuța.

„Nu pot să fac asta. Niciodată în viața asta. Acoperiți cutia. Nu mă apropii de șarpe. Mie mi-e frică și de umbra mea, cum să mă mai apropii eu de șarpele acela? Mi-e foarte frică. Mă privește fix în ochi. Se uită la mine. O să mă muște de cap. Îmi stă inima. Doctor!”, a reacționat concurenta după ce a văzut șarpele extrem de periculos.

Gina Pistol a izbucnit în plâns alături de concurenți, după ce a citit scrisori pe care coechipierii și le-au scris unii altora, cât au fost despărțiți în concurs.

„Prostule, nu mi-am dat seama până acum că ești atât de matur, când vrei. Uneori uit și rămân la momentul în care te-am cunoscut și aveai 17 ani. Când sunt cu tine, sunt relaxat, sunt eu așa cum sunt real. Cu tine nu trebuie să joc un rol pe care nu mi-l asum în realitate. Îmi ești prieten și pentru că ai curaj să mă înfrunți și când știi că ai dreptate o faci necontenit”, a fost o parte din mesajul lui CRBL pentru Oase.