Life

Ana Morodan, siluetă criticată de internauți. Ce acuzații a primit fosta concurentă de la Asia Express

Ana Morodan are un mesaj pentru cei care spun că este mult prea slabă. Fosta concurentă de la Asia Express este criticată de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, internauții fiind de părere de vedeta este anorexică.
18.06.2021 | 23:43
Ana Morodan silueta criticata de internauti Ce acuzatii a primit fosta concurenta de la Asia Express
Ana Morodan, siluetă criticată de internauți. Ce acuzații a primit fosta concurentă de la Asia Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină mărturisește că a luat câteva kilograme în plus în ultima perioadă, lucru care o deranjează destul de tare, deși fanii susțin că ar fi cazul să se mai îngrașe. Chiar și așa jurata de la Masked Singer România nu concepe această idee.

Influencerița recunoaște că i se atrage atenția asupra siluetei sale, însă spune că toată viața a avut un trup tras prin inel. În plus, vedeta susține că provine dintr-o familie în care formele de invidiat sunt foarte importante, ea fiind mereu slabă.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan, acuzații grave din partea fanilor. Ce a răspuns blondina

Ana Morodan crede că are o problemă gravă pentru că a ajuns la greutatea de 47 de kilograme, în realitate ea dorindu-și să aibă mult mai puțin. Acesta este și motivul pentru care frumoasa blondină este gata să se apuce de slăbit.

„Am o problemă gravă. Pentru cei care tot vă stresați că sunt foarte slabă, să știți că m-am îngrășat patru kilograme, oficial am 47 de kilograme, aveam 43.

ADVERTISEMENT

Și acum sunt foarte nervoasă din cauza asta, și vreau să slăbesc din nou. Doar că nu pot să țin cură pentru că nu are niciun sens.

Dar totuși îmi trebuie 43 de kilograme. Voi nu înțelegeți că eu provin dintr-o familie în care toată lumea e slabă”, a dezvăluit „Contesa Digitală”, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Singura perioadă în care fosta concurentă de la Asia Express a fost mai grasă este momentul în care a plecat din orașul natal pentru a se stabili în București. Se întâmpla în urmă cu câțiva ani, într-o iarnă geroasă.

„Când am venit la București eram mai grasă, dar în rest, eu toată viața am avut 43 de kilograme. Nu înțeleg de ce s-ar schimba acum ceva”, a mai spus blondina.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan, greutăți la venirea în București. S-a mutat de multe ori

Venirea în Capitală a adus-o pe Ana Morodan într-o situație dificilă. „Contesa Digitală” avea numai 200 de lei atunci când a luat decizia de a pleca de acasă, trenul fiind mijlocul de călătorie ales de vedetă.

Frumoasa blondină a mărturisit că s-a confruntat cu probleme serioase din cauza banilor, în primul an în București mutându-se de 7 ori pentru că nu putea să-și achite chiria.

În momentul de față tânăra conduce o afacere de succes și se bucură de aprecierea celor care o urmăresc în mediul online, ea luptând pentru a ajunge persoana care este în ziua de azi.

ADVERTISEMENT