News

Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica, este fina lui Rareş Bogdan. Video ireal! Cum a aflat soţul înşelat de amantlâcul dintre nevasta lui şi fostul fotbalist. Dezvăluiri exclusive

29.04.2020 | 23:59
Ana Muntean amanta lui Ciprian Marica este fina lui Rares Bogdan Video ireal Cum a aflat sotul inselat de amantlacul dintre nevasta lui si fostul fotbalist Dezvaluiri exclusive
Rareș Bogdan a fost nașul de cununie al Anei și al lui Florin Muntean
ADVERTISEMENT

Ana Muntean, femeia care a fost prinsă de soț cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel, este nimeni alta decât… fina lui Rareș Bogdan! Politicianul PNL i-a fost naș Anei, la nunta cu Florin Muntean, băiatul fostului șef de la Transgaz.

Ana Muntean, femeia care şi-a înşelat soțul cu Marica, este fina lui Rareș Bogdan

Ciprian Marica este din nou în atenția presei cu o nouă escapadă amoroasă, petrecută în vara anului trecut, la Grand Hotel Italia din Cluj Napoca. Fostul “tricolor”, în prezent finanțator la Farul Constanța, a fost surprins în timp ce se afla în camera de hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fostul șef de la Transgaz.

ADVERTISEMENT

Cel care i-a găsit a fost chiar soțul Anei, Florin Muntean junior. Acesta a bătut la ușă, iar din cameră a ieșit Ciprian Marica, la bustul gol, cu un prosop înfășurat în jurul mijlocului.

Bărbatul înșelat nu a făcut scandal, dar nici nu a cedat insistențelor lui Marica ce-l ruga să plece din fața camerei de hotel. Muntean a filmat toată discuția pe care a avut-o cu fostul internațional, dar și întrevederea cu soția infidelă. Înregistrarea a fost publicată de site-ul ziardecluj.ro.

ADVERTISEMENT

Care este adevărata poveste din spatele filmării: Ana și Florin Muntean s-au împăcat după episodul Marica. Ce s-a întâmplat după

FANATIK a aflat că, după episodul rușinos din 2019, Florin a iertat-o pe Ana și a mai dat o șansă căsniciei lor, de dragul celor doi copii pe care îi au. De altfel, Ana Muntean a şi vorbit despre izolare şi viaţa de familie nu cu foarte multă vreme în urmă, la “Neaţa cu Răzvan şi Dani”, referindu-se la atenţia pe care o acordă copiilor.

“Nouă ne prieşte de minune carantina, stăm în casă, facem sport, mâncăm sănătos, avem grijă de copii”, spunea Ana Muntean, referindu-se la viaţa familiei Muntean în carantină.

ADVERTISEMENT

“Mi-ai spus, chiar astăzi, că ți-ar fi scârbă să te atingă cineva? ” – şoţul înşelat către soţia sa, Ana, după ce a prins-o în flagrant cu Ciprian Marica

Cu toate acestea, se pare că Ana, deşi poza în nevastă cuminte, a călcat iar strâmb, iar soţul acesteia a luat foc şi a decis să facă publică filmarea de anul trecut! Cum a aflat? Potrivit surselor FANATIK, Florin Muntean o bănuia pe soție că nu s-a cuminţit după episodul Marica, așa că i-a cumpărat un telefon performant, cadou de Paște. Cadou pe care tot la “Neaţa cu Răzvan şi Dani”, Ana Muntean l-a dezvăluit şi… i-a mulţumit soţului! 🙂

Ce nu ştia “nevasta Ana” este că soţul înşelat de “amanta Ana” i-a făcut un cadou otrăvit şi i-a asociat conturile de backup cu ale lui, ca să o poată urmări. Iar ce a urmat… e deja public!

ADVERTISEMENT

Poveste de telenovele! Familia Marica a fost la nunta amantei Ana. Cele două femei erau prietene și vecine de bloc în Mamaia, în timp ce soţul înşelat era prieten cu Ciprian!

De cealaltă parte, Ciprian Marica părea să își fi găsit liniștea alături de Ioana Marcu, o tânără din Constanța, absolventă a Facultății de Medicină, cu care trăia, la suprafaţă, o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cel puţin aşa părea! Cei doi nu s-au căsătorit încă, dar au împreună doi copii.

Lucrurile nu par însă a fi pe roze deloc în familia lui Marica, fostul fotbalist ajungând să-şi înşele iubita, mamă a doi copii pe care i-a dăruit lui Marica, cu nevasta unui bun prieten! Da, cum aţi auzit!

FANATIK a aflat că Ciprian Marica și Florin Muntean junior erau prieteni buni! De altfel, familia Marica a fost prezentă la nunta lui Munteanu cu Ana, iar  doamnele deveniseră prietene. Cel puţin până Ana a decis să devină amanta soţului prietenei sale, Ioana, cu care, de altfel, aceasta s-a şi pozat la un eveniment ce a avut loc tot la Grand Hotel Italia, în Cluj, locul adulterului!

În toamna lui 2018, au mers împreună la Cluj, la un eveniment monden care a avut loc la Grand Hotel Italia, același hotel în care au fost prinși în fapt Marica și Ana.

Mai mult, cele două familii au şi apartamente vecine într-un complex rezidențial din Mamaia.

ADVERTISEMENT