Life

Ana Porgras a reacționat. Ce părere are despre eliminarea iminentă a lui Zanni de la Survivor România

16.04.2021 | 11:46
Ana Porgras a reactionat Ce parere are despre eliminarea iminenta a lui Zanni de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a reacționat legat de eliminarea iminentă a lui Zanni de la Survivor România, după ce Faimosul a recunoscut în fața prezentatorului și a celorlalți colegi din Republica Dominicană că a încălcat regulamentul. 

Fosta gimnastă și tânărul au o legătură foarte specială, o prietenie care poate fi confundată foarte ușor cu o iubire, lucru pe care cei doi nu l-au ascuns niciodată. Acesta este și motivul pentru care sportiva este cu suflet la fostul ei coechipier.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a putut trece cu vederea faptul că Zanni riscă să părăsească competiția pentru că a încălcat regulile de la Survivor România. Ana Porgras a transmis mai multe mesaje de încurajare, dorind ca amicul ei să rămână în continuare în concurs.

Ana Porgars, susținere necondiționată pentru Zanni de la Survivor România

„Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai încălcat regulamentul, deși știai că nu se poate și nu e voie, o să luăm o decizie în zilele următoare și o să îți comunicăm această decizie”, a spus prezentatorul de la Kanal D, Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras își dorește ca Zanni să fie ales din nou favoritul publicului pentru a nu exista riscul să plece acasă. Fosta concurentă de la Survivor România îl susține necondiționat pe Faimos, dovadă postările sale recente de pe rețelele de socializare.

„Hai Zannidache, știu că ești cel mai puternic”, „Susținem Zannidache și în această săptămână”, „Haideți să îl facem favorit și săptămâna asta, pentru că a demonstrat că o să încerce să apere echipa”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT
Zanni, susținut de prietena sa, Ana Porgras
Ana Porgras, mesaje de încurajare pentru Zanni de la Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„După eliminarea Anei sper să nu urmeze și Zanni. Bine că îl țineți pe Jador acolo”, „Dacă pleacă Zanni fac reclamație la Kanal D”, „Ce a făcut?”, „Bine că nu îl dați pe Jador afară și îl dați pe nedrept pe Zanni!”.

„Aveți de gând să-i scoateți pe toți cei buni de la faimoși?”, „Alo! Să nu vă gândiți să-l scoateți pe Zanni”, sunt o parte dintre mesajele venite din partea fanilor emisiunii.

ADVERTISEMENT

Soarta fostului concurent de la „Chefi la cuțite” urmează să fie decisă în ediția de vineri, 16 aprilie, așa cum a anunțat chiar gazda de la Survivor România, după ce Faimosul a recunoscut că a încălcat regulamentul, fără să ofere prea multe detalii.

ADVERTISEMENT