Life

Ana Porgras a recunoscut că are o relație. Ce dezvăluiri i-a făcut Roxanei Nemeș despre noul iubit

Ana Porgras iubește din nou. Fosta concurentă de la Survivor România a oferit informații despre bărbatul din viața ei în podcast-ul moderat de Roxana Nemeș.
17.11.2021 | 17:01
Ana Porgras a recunoscut ca are o relatie Ce dezvaluiri ia facut Roxanei Nemes despre noul iubit
Ana Porgras iubește din nou. Ce a spus despre relație fosta concurentă de la Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta gimnastă a recunoscut că trăiește o nouă poveste de dragoste. Vedeta i-a făcut câteva dezvăluiri fostei sale colege din Republica Dominicană.

Sportiva i-a spus Roxanei Nemeș că și-a găsit sufletul pereche după ce o perioadă foarte lungă de timp a avut parte de mai multe dezamăgiri în dragoste.

ADVERTISEMENT

Cu zâmbetul pe buze și foarte fericită, Ana Porgras vorbește cu foarte mare deschidere despre bărbatul care a cucerit-o și care o face să se simtă împlinită.

Ana Porgras iubește din nou. Ce a spus despre relație fosta concurentă de la Survivor România

„Cred că așa a fost să fie, habar n-am, nu știu de ce s-au întâmplat lucrurile așa. În data de 31 decembrie, eu mi-am luat bagajul și am plecat.

ADVERTISEMENT

În ziua de Revelion, când toată lumea trebuia măcar să aștept, să treaca Revelionul, nu? Am zis: deci eu nu mai rămân cinci minute aici.

Cinci minute, îmi iau bagajul și am plecat”, a dezvăluit Ana Porgras în podcast-ul moderat de Roxana Nemeș, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a subliniat faptul că a cunoscut dragostea matură, iar în momentul de față se poate declara o femeie fericită și împlinită.

Ana Porgras, fericită de când are un nou iubit. Ce a declarat

Roxana Nemeș a încercat să scoată mai multe amănunte despre noul bărbat din viața frumoasei brunete și a menționat că abia așteaptă să-l cunoască.

ADVERTISEMENT

Momentan Ana Porgras nu a publicat nicio imagine cu partenerul de viață, care se pare că i-a furat inima la scurt timp după ce a trecut prin despărțire.

Fosta Faimoasă din Republica Dominicană a mărturisit în urmă cu ceva timp că a ieșit dintr-o relație toxică în care nu se mai regăsea de foarte multă vreme.

Mai multe detalii despre noua poveste de dragoste trăită de fosta concurentă de la Survivor România pot fi aflate în emisiunea „Roxana te dezbracă de secrete”, miercuri, 17 noiembrie 2021, de la ora 18:00, pe Youtube.

ADVERTISEMENT