Life

Ana Porgras, acuze grave la adresa lui Zanni de la Survivor România. Îl face praf pe fostul faimos: „Minciuni atât de mari”

Ana Porgras a făcut acuze grave la adresa lui Zanni de la Survivor România. Fosta gimnastă l-a făcut praf pe câștigătorul show-ului de la Kanal D.
17.08.2021 | 15:06
Ana Porgras acuze grave la adresa lui Zanni de la Survivor Romania Il face praf pe fostul faimos Minciuni atat de mari
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a făcut acuze grave la adresa lui Zanni de la Survivor România. Fosta gimnastă susține că nu este adevărat ce a zis câștigătorul Survivor România despre mesajele văzute în telefonul ei.

De asemenea, bruneta a ținut să precizeze că mesajele respective nu au fost de la cel despre care s-a speculat că ar fi iubitul ei. Ana Porgras a ținut să lămurească lucrurile cu privire la această situație.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras, acuze grave la adresa lui Zanni de la Survivor România. Îl face praf pe fostul faimos: „Minciuni atât de mari”

Ana Porgras a făcut acuze dure la adresa lui Zanni. Tânărul a făcut declarații tranșante despre ea în cadrul unei emisiuni și fosta Faimoasă susține că artistul a mințit în legătură cu mesajele văzute în telefonul ei.

Recent, au apărut speculații potrivit cărora Ana Porgras ar avea un nou iubit și că mesajele ar fi fost de la el. Tânăra a negat aceste lucruri și a dat cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

„Mesajele primite de mine și văzute de Zanni nu erau de la persoana pe care ați publicat-o voi cum că ar fi iubitul meu!”, a declarat Ana Porgras, potrivit WOWbiz.ro. 

Fosta gimnastă a comentat și declarațiile lui Zanni din cadrul emisiunii „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță. Ana spune că declarațiile câștigătorului Survivor România 2021 nu sunt adevărate.

ADVERTISEMENT

„Și nu în ultimul rând, ceea ce a declarat Zannidache despre mesajele văzute la mine în telefon sunt niște afirmații total neadevărate, nu au existat niciodată mesaje în care cineva mă înjură pe mine sau în care eu spun ‘că vreau să mai apar și eu la televizor’. 

Nu a existat niciodată așa ceva. Mi se pare exagerat sa încerci sa faci rău cuiva spunând niște minciuni atât de mari”, a continuat Ana Porgras.

ADVERTISEMENT

Zanni și Ana au rupt orice legătură după Survivor România

Zannidache și Ana Porgras nu-și mai vorbesc după ce s-a încheiat Survivor România. Cântărețul susține că niște mesaje pe care le-a văzut în telefonul fostei Faimoase i-au provocat un gust amar.

Zanni este convins că Ana Porgras a vrut să devină celebră pe spatele lui, lucru pe care bruneta l-a negat. Zilele trecute, fosta gimnastă a transmis, prin intermediul unei postări pe Instagram, că este o fostă campioană mondială și nu are nevoie de o emisiune TV pentru a se promova.

Relația dintre ei s-a schimbat imediat după finala reality show-ului, spre dezamăgirea fanilor, care ar fi vrut ca cei doi să fie prieteni sau chiar mai mult de atât.

Zanni și Ana au fost foarte apropiați în timpul show-ului. Acest lucru le-a dat de înțeles fanilor că între ei ar exista sentimente de iubire. Ruptura bruscă dintre ei a șocat pe toată lumea.

Cu toate acestea, nu este exclus ca cei doi să revină la sentimente mai bune pe viitor.

ADVERTISEMENT