Life

Ana Porgras, adevărul despre eliminarea de la Survivor România. Ce i-a spus lui Jador: „Nu mi-a părut bine”

Ana Porgras a spus adevărul despre eliminarea de la Survivor România, în urma nominalizării făcute de Jador.
28.05.2021 | 19:01
Ana Porgras adevarul despre eliminarea de la Survivor Romania Ce ia spus lui Jador Nu mia parut bine
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a spus adevărul despre eliminarea de la Survivor România în cadrul podcastului găzduit de Jador pe YouTube. Fosta gimnastă a fost nominalizată de manelist cu aproape două luni în urmă și a ieșit în urma acestui vot.

Jador a regretat nominalizarea făcută, însă nu avea pe cine să voteze la momentul respectiv, pentru că toți concurenții aveau performanțe sportive bune.

ADVERTISEMENT

Jador a fost surprins că Ana Porgras nu a spus nimic rău despre el după ce a fost eliminată, iar bruneta i-a spus că nu trebuie să gândească așa.

Ana Porgras, adevărul despre eliminarea de la Survivor România. Ce i-a spus lui Jador: „Nu mi-a părut bine”

Ana Porgras a fost invitată în podcastul live al lui Jador și au adus în discuție mai multe subiecte. Unul dintre ele este eliminarea fostei gimnaste de la Survivor România, care a ieșit după ce a fost nominalizată de Jador.

ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă a fost foarte supărată atunci când a ieșit, dar nu dă vina pe Jador. El doar a nominalizat-o, însă voturile fanilor nu au fost suficiente pentru a rămâne în competiție.

Cântărețul nu știa pe cine să nominalizeze, dar nu s-ar fi așteptat ca sportiva să iasă, mai ales că era ce mai bună de la fete.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras a fost dezamăgită că a ieșit, mai ales că abia se obișnuise în compeiție.

„Ana Porgras: Să știi că eu chiar am spus ceea ce gândesc. Nu pot să te trag pe tine la răspundere pentru treaba asta. Chiar dacă m-ai nominalizat, până la urmă așa a fost să fie.

Nu m-au votat oamenii, nu se așteptau și asta a fost. Și am ieșit, asta e. Nu pot să zic: ‘bă, tu m-ai dat afară.’ E greșit să spunem.

ADVERTISEMENT

E o prostie treaba asta. Eu eram cumva liniștită când ai zis numele meu. Eram: ‘oricum, n-o să ies…’

Jador: N-aveam pe cine. Pe cine sa votez? Erau doua variante: Elena ori pe tine. Nu mă asteptam să iesi, erai cea mai bună, tu cu Elena.

Ana Porgras: Nu mi-a parut bine că am ieșit, că abia mă obișnuisem. Eram în momentul ăla in care totul devenise normal”, a fost conversația dintre Ana Porgras și Jador.

Ana Porgras, adevărul despre relația cu Zanni

Jador a întrebat-o pe invitata lui dacă relația dintre ea și Zanni este una romantică, iar ea a spus că nu se pune problema de așa ceva.

Ana Porgras a recunoscut că este apropiată de Faimos, însă avea nevoie de afecțiune în competiție, fiind atât de departe de casă.

„Nu. Jur că n-am nicio treabă, nu sunt iubita lui. Da, într-adevăr, eram apropiați în junglă…

Zi-mi tu mie că în junglă nu aveai nevoie de afecțiune… era un lucru normal până la urmă”, i-a spus fosta gimnastă lui Jador.

Ana Porgras a fost una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România, din punct de vedere sportiv. Șocul fanilor a fost imens după ce a fost eliminată și au încercat să facă o petiție pentru ca sportiva să revină în emisiune.

ADVERTISEMENT