Life

Ana Porgras, apariție senzuală la un party din Predeal. Cu ce fostă războinică de la Survivor România s-a anturat

Ana Porgras de la Survivor România a avut o apariție extrem de sexy sâmbătă seara la o petrecere din Predeal, alături de o fostă războinică.
19.06.2021 | 22:39
Ana Porgras aparitie senzuala la un party din Predeal Cu ce fosta razboinica de la Survivor Romania sa anturat
ADVERTISEMENT

Ana Porgras de la Survivor România profită din plin de timpul pe care îl are la dispoziție de când s-a întors din Republica Dominicană. Fosta gimnastă a revenit de ceva vreme la viața ei normală și se bucură din plin că poate să se distreze la câte o petrecere, mai ales de când s-au relaxat măsurile anti-coronavirus.

Fosta concurentă din echipa Faimoșilor s-a apropiat foarte mult de una dintre fostele războinice. Ana i-a anunțat pe fanii ei pe Instagram că s-a dus la un party la Predeal, acolo unde a stat cu Vera.

ADVERTISEMENT

Cele două s-au fotografiat și s-au filmat împreună ca și cum ar fi prietene foarte bune. Fostele concurente au consumat niște cocktailuri fără alcool, au dansat și au socializat cu lumea.

Ana Porgras de la Survivor România, la party cu Vera de la Războinici

Ana a atras atenția tuturor cu ținuta pe care a purtat-o, una care i-a scos în evidență formele bine lucrate. Vedeta și-a etalat decolteul și a optat la acea petrecere pentru un top tip corset, acoperită de o blană.

ADVERTISEMENT

„Am venit să ne petrecem în seara asta. Ne petrecem, Vera?”, a spus Ana Porgras în timp ce se filma împreună cu fosta războinică.

În timp ce Ana petrece, bunul ei prieten, Zannidache, luptă pentru a mânca un bol de orez la mii de kilometri depărtare.

ADVERTISEMENT

Sportiva nu l-a uitat pe amicul ei, despre care s-a spus că i-ar fi chiar iubit la un moment dat. Ana a postat un mesaj prin care îi îndemna pe fanii ei să îl voteze pe trapper.

ana porgras
Ana Porgras și Vera de la Survivor România, party împreună la Predeal. Foto: Instagram

Fosta gimnastă și Zanni, iubiți sau frați?

Legat de prietenia specială dintre Ana și Zanni, aceasta a început înainte ca ei să ajungă în Republica Dominicană. Momentul în care toată lumea s-a convins că s-ar iubi a fost eliminarea brunetei. Atunci Zanni a plâns în hohote.

ADVERTISEMENT

La fiecare apariție publică, Ana a ținut să precizeze că între ea și băiatul de suflet al lui Alex Velea există o relație pe care lumea nu are cum să o înțeleagă.

A încercat să explice că Zannidache este pentru ea mai mult decât un iubit, un adevărat frate de care s-a atașat, cu toate că la început nu i-a lăsat o impresie tocmai bună.

 

ADVERTISEMENT