Life

Ana Porgras de la Survivor România, confesiuni dramatice despre momentul care i-a marcat definitiv destinul

Ana Porgras, fostă concurentă la Survivor România, a vorbit despre unul din cele mai grele momente din viața ei ca gimnastă
05.08.2021 | 11:21
Ana Porgras de la Survivor Romania confesiuni dramatice despre momentul care ia marcat definitiv destinul
ADVERTISEMENT

Ana Porgras și-a deschis sufletul într-un interviu acordat pe Youtube. Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit despre momentul în care s-a retras din gimnastică după ce și-a rupt piciorul.

Sportiva a făcut o paralelă cu accidentarea prin care a trecut Larisa Iordache spunând că înțelege foarte bine prin ce trece românca la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Ex-concurenta reality-show-ului de la Kanal D a povestit despre momentul din care știa că nu mai avea cum să mai facă performanță în sportul care a consacrat-o. De la retragerea ei din 2012, cu doar 5 luni înainte de Jocurile Olimpice de la Londra, viața i s-a schimbat complet.

Ana Porgras, despre visul frumos care s-a terminat în 2012

Ana a mărturisit că știe ce este în sufletul Larisei Iordache pentru că și ea a trecut printr-o situație asemănătoare. A spus că nu există cuvinte care să descrier frustrarea și durerea unui sportiv care s-a antrenat enorm și nu mai poate face față unei competiții așa cum își dorește, uneori chiar deloc.

ADVERTISEMENT

„Noi, ca sportivi, avem un grad de suportabilitate extrem de mare. Cred că ea s-a gândit că nu o să o doară atât de tare. Am văzut-o în lacrimi. Dezamăgirea i s-a văzut pe față”, a mărturisit fosta concurentă de la Survivor România despre Larisa Iordache.

„E frustrant. La mine situația a fost puțin diferită. La mine s-a întâmplat în finala pe echipe (n.r.: la Campionatul European). Pur și simplu mi s-a rupt piciorul. Mi s-a rupt osul. Nu am mai putut să concurez. Era clar că nu o să mai pot să concurez”, a adăugat Ana Porgras la Wownews.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România regretă și acum că nu a putut participa la Olimpiadă

Ana a spus că la bârna avea toate șansele să câștige medalia de aur, însă lucrurile nu au depins de ea până la capăt. Bruneta a spus că a durut-o foarte tare că a fost campioană mondială și nu a reușit să ajungă la Olimpiadă.

„După atâția ani… Am câteva momente în care zic: Doamne, oare de ce m-am retras fix înainte de Olimpiadă? Pentru un sportiv, Olimpiada este cel mai înalt nivel”, a completat Ana Porgras.

ADVERTISEMENT

Fosta gimnastă a spus că ea nu se consideră un sportiv complet pentru faptul că nu a reușit să ajungă la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT