Life

Ana Porgras de la Survivor România, prinsă la cotitură de Bursucu: „Îmi vine să plâng și acum”

12.04.2021 | 16:33
Ana Porgras de la Survivor Romania prinsa la cotitura de Bursucu Imi vine sa plang si acum
ADVERTISEMENT

Ana Porgras de la Survivor România a vorbit din nou despre sentimentele pe care le are pentru Zanni, cel pe care l-a lăsat în Republica Dominicană plângând în hohote.

Fosta gimnastă a fost prinsă la cotitură de Bursucu, partenerul de emisiune al lui Teo Trandafir, iar de data asta a fost mai clară ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Bursucu a remarcat că Ana nu poate privi imaginile în care Zanni plângea în urma eliminării sale. Fosta concurentă a recunoscut că îi este foarte greu să îl vadă așa pe Zanni, la care ține mai mult decât la un iubit.

Ana Porgras se emoționează când vede imaginile cu Zanni plângând: „Am văzut în el mai mult decât ce văd oamenii”

„Nu mă pot uita la imaginile astea și îmi să plâng și acum. Am văzut în el mai mult decât ce văd oamenii. Are nevoie de afecțiune ca să ofere bunătate și afecțiune. Nu suntem iubiți, suntem prieteni atât de buni, dar nici cuvântul prieten nu e bun. E ceva peste iubit”, a declarat Ana Porgras la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Ana a mai dezvăluit că a avut și discuții în contradictoriu cu Zanni atunci când acesta a jignit-o pe Elena Marin și susține că se bucură să vadă că prietenul ei s-a mai temperat, că a reușit să îl schimbe câtuși de puțin în bine: „Am fost lângă el. I-am spus când a greșit, când a avut clinciuri cu Elena. După ce i-am zis am văzut la el o schimbare. M-am bucurat foarte tare că am reușit să fac lucrul ăsta”.

Fosta concurentă de la Survivor România nu crede că Jador a vrut s-o scoată

Cât despre eliminarea ei, produsă din cauza nominalizării lui Jador și a faptului că publicul nu a votat-o suficient pentru a fi salvată, gimnasta i-a surprins pe toți.

ADVERTISEMENT

Ana nu crede că Jador a vrut să o scoată din joc, lucru pe care îl susțin foarte mulți telespectatori.

„Nu mi-a venit să cred, dar cred că s-a văzut pe fața mea. Am zis că e o glumiță și când s-a oprit și a zis că pentru mine se oprește drumul, eram șocată.

ADVERTISEMENT

Nu cred că Jador a vrut să mă scoată. Nu s-a gândit o secundă că o să plec. Sentimentul de vinovăție a fost intens pentru el”, a mai spus Ana Porgras de la Survivor România la Kanal D.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT