Life

Ana Porgras, în lacrimi pe Instagram după eliminarea de la Survivor România: „În sufletul meu e un mic haos”

05.04.2021 | 10:14
Ana Porgras in lacrimi pe Instagram dupa eliminarea de la Survivor Romania In sufletul meu e un mic haos
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a reacționat în afara emisiunii după eliminarea de la Survivor România, iar sportiva nu s-a putut abține să verse câteva lacrimi. Faimoasa le-a mulțumit fanilor pentru susținere pe Instastory, vizibil emoționată.

Eliminarea Anei, concurenta care a adus de fiecare dată puncte pentru echipa ei, a lăsat cu gura căscată o țară întreagă în gala din 4 aprilie. Nominalizarea lui Jador a fost aspru criticată de fanii reality-show-ului de la Kanal D, căci nimeni nu a înțeles pe ce criterii a făcut-o.

ADVERTISEMENT

Mulți spun că Jador face niște jocuri murdare și că a vrut s-o elimine pe Ana din răzbunare, deoarece bruneta este mai apropiată cu Zanni, iar manelistul ar fi vrut astfel să îl lovească pe concurentul tatuat.

Ana Porgras, înlăcrimată după eliminarea de la Survivor România: „Nu știu dacă au sens cuvintele”

Ana a postat un filmuleț pe contul ei de Instagram, la secțiunea Story, unde, cu lacrimi în ochi, a rostit câteva cuvinte despre eliminarea ei cu totul neașteptată.

ADVERTISEMENT

„A venit momentul să vă fac un story. Nu știu dacă au sens cuvintele, nu cred. Cred că lucrurile astea se simt. Ați văzut și voi. Mi-e destul de greu să vorbesc acum, dar am vrut să fac treaba asta să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care am avut-o din partea voastră și pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis. Vă iubesc tare mult”, a spus Ana pe Instastory.

„Așa e viața, o să iau treaba asta ca atare cu toate că în sufletul meu e un mic haos. Fiecare cu părerea lui”, este un alt mesaj postat de Ana Porgras pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Faimoasa, nominalizată împreună cu Mellina și Marius Crăciun

Ana a fost scoasă la eliminare de Jador, cel care a fost votat preferatul săptămânii de către telespectatori, reușind s-o detroneze pe Elena Marin.

Faimoasa a fost nominalizată împreună cu Mellina și Marius Crăciun de la Războinici. Se pare că fosta gimnastă nu a avut susținere din partea telespectatorilor, de vreme ce ceilalți doi au fost mai votați decât ea, lucru care a atras atenția tuturor, având în vedere că a fost cea mai bună fată de la Faimoși, cea care a adus puncte de fiecare dată reușind să ducă echipa ei de fiecare dată la victorie.

ADVERTISEMENT

De altfel, la aproape fiecare joc de ștafetă, Ana a fost aleasă să reprezinte echipa Faimoșilor pentru că este rapidă și îndemânatică pe trasee.

 

ADVERTISEMENT