Life

Ana Porgras, mesaj pentru Zanni de la Survivor România, după ce a ieșit din nou favorit

Ana Porgras i-a transmis un mesaj lui Zanni după ce Faimosul a ieșit favorit la Survivor România.
24.05.2021 | 18:30
Ana Porgras mesaj pentru Zanni de la Survivor Romania dupa ce a iesit din nou favorit
Ana Porgras, mesaj pentru Zanni de la Survivor România, după ce a ieșit din nou favorit. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Porgras i-a transmis un mesaj lui Zanni după ce acesta a ieșit, din nou, favoritul publicului, în ediția de duminică seară Survivor România. Fosta concurentă își susține în continuare prietenul, la aproape două luni de când a fost eliminată.

Zannidache l-a nominalizat pe Cucu pentru eliminare, iar acesta a ieșit în urma votului. Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp au reușit să se salveze de data aceasta, fiind nominalizați în cele două Consilii.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras, mesaj pentru Zanni de la Survivor România, după ce a ieșit din nou favorit

Ana Porgras i-a transmis un mesaj lui Zanni după ce acesta a fost pr primul loc în preferințele publicului. Fosta gimnastă îl susține necondiționat pe tânărul cântăreț, de care este foarte apropiată.

Bruneta le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale că urmărește competiția cu sufletul la gură. În dreptul unei imagini cu Zanni, care vorbea la Consiliul de aseară, Ana a pus trei inimioare.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut cu puțin timp înainte de începutul competiției și au o prietenie strânsă. Există și speculații potrivit cărora aceștia ar fi mai mult decât prieteni.

„Bineee, Zannidache”, a scris fosta Faimoasă pe InstaStory.

Ana Porgras, Zanni, Survivor România
Ana Porgras îl susține pe Zanni la Survivor România. Sursa foto: Instagram

Zanni l-a nominalizat pe Cucu la Survivor România

Cucu a părăsit competiția în urma nominalizării făcute de Zannidache. Deși au existat tensiuni între ei, ambii cântăreți au făcut pace, iar Zanni chiar a izbucnit în lacrimi atunci când și-a îmbrățișat colegul.

ADVERTISEMENT

În cadrul discursului său, Zanni a mărturisit că este conștient de greșelile pe care le-a făcut în lunile de când se află în Republica Dominicană și îi pare rău că l-a votat pe Cucu pentru eliminare.

„Sunt mai multe criterii pentru care trebuie să votez azi. Simt că am greșit mult, simt că am vrut să dau un exemplu bun și nu mi-a ieșit. E o competiție care pe care, cine nu mai poate cedează.

ADVERTISEMENT

(…) Votul meu merge la Cucu. Sper să nu se supere pe mine. Știu ce înseamnă să vrei să rămâi și să te dea cineva afară. Îmi pare foarte rău că-l votez pe el”, a declarat Zanni.

Cucu nu a fost supărat pe Zanni, ba chiar a spus că vor rămâne prieteni după ce se va termina Survivor România.

ADVERTISEMENT