Life

Ana Porgras, prima reacție după acuzațiile aduse de Zanni: „În țara aceasta se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil”

Ana Porgras a avut prima reacție după acuzațiile pe care i le-a adus Zanni în cadrul unui interviu.
12.08.2021 | 18:23
Ana Porgras prima reactie dupa acuzatiile aduse de Zanni In tara aceasta se promoveaza doar oameni care nu au facut nimic notabil
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a avut prima reacție după ce Zanni a umilit-o în cadrul unui interviu. Fosta concurentă de la Survivor România a postat o fotografie de pe vremea în care practica gimnastica.

Bruneta a ținut să sublinieze faptul că participarea la reality show-ul de la Kanal D nu i-a schimbat viața cu nimic și a rămas aceeași persoană. Ea nu și-a dorit să devină o vedetă cu ajutorul emisiunii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ana Porgras a mărturisit că a muncit din greu în perioada în care practica gimnastica și a reușit să devină campioană cu propriile puteri. Chiar și sprijinită de oamenii din jurul ei, aceasta a reușit pe cont propriu.

Ana Porgras, prima reacție după acuzațiile aduse de Zanni: „În țara aceasta se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil”

Ana Porgras a avut prima reacție după ce Zanni a acuzat-o că s-a folosit de el pentru a deveni vedetă. Fosta gimnastă le-a transmis urmăritorilor că a fost chemată la Survivor România datorită statutului ei de fostă campioană mondială.

ADVERTISEMENT

Tânăra nu și-a dorit să se promoveze prin intermediul reality show-ului din care a fost eliminată la începutul lunii aprilie.

Ana Porgras a mai precizat că nu câștigă nimic din activitatea pe care o are pe Instagram. Participarea la Survivor i-a crescut numărul de urmăritori, dar nimic mai mult.

ADVERTISEMENT

Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment!

Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fosta aceea de a fi o fostă campioană mondială.

ADVERTISEMENT

Survivor a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni.

Ca drept dovadă, nu mi-a schimbat viața cu absolut nimic, în afara faptului că mi-a crescut numărul de urmăritori pe Instagram şi care nu mă ajuta cu nimic, pentru că ce credeți, nu câștig nimic din asta, viața mea a rămas exact aceeași!”, a scris Ana Porgras pe contul de Instagram.

„În țara aceasta se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor”

Ana Porgras i-a îndemnat pe urmăritori să nu-i mai critice pe alții. Fosta concurentă de la Survivor România consideră că sunt promovați doar cei care nu au făcut nimic remarcabil în viață.

„Un ultim lucru: haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viața, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce?

Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de doua ori la televizor și se cred exemple de urmat!”, a mai scris fosta gimnastă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Porgras official (@anaporgras_oficial)

Zanni a criticat-o dur pe Ana Porgras

Zanni a criticat-o dur pe Ana Porgras în cadrul unui interviu recent. Câștigătorul Survivor România susține că fosta lui coechipieră s-a folosit de apropierea dintre ei ca să se promoveze. Acest lucru i-a împărțit pe fanii artistului în două tabere.

Cântărețul și-ar fi dorit să formeze un cuplu cu Ana Porgras. Ulterior, fostul Faimos a realizat că aceasta își dorea să revină în atenția publică și de aceea petrecea timp cu el.

Zanni este convins că Ana Porgras a vrut să fie vedetă, „o altă pițipoancă”, care stă tot timpul în fața camerei foto. Protejatul lui Alex Velea este dezamăgit de Ana și de faptul că prietenie lor s-a terminat brusc.

Artistul este cel care a încheiat relația cu Ana Porgras după ce a văzut câteva mesaje care nu au fost pe placul lui, chiar în telefonul ei. Prietenia lor a luat sfârșit imediat după finala reality show-ului difuzat la Kanal D.

În acest moment, cei doi nu-și mai vorbesc deloc. Ana Porgras nu exclude posibilitatea de a reveni la sentimente mai bune cu cel pe care l-a susținut în competiție.

ADVERTISEMENT