Life

Ana Porgras, prima reacție după eliminarea lui Sindy de la Survivor România: „Le rupea pe Faimoase”

03.05.2021 | 14:36
Ana Porgras prima reactie dupa eliminarea lui Sindy de la Survivor Romania Le rupea pe Faimoase
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a transmis un mesaj pentru Sindy, după ce Războinica a fost eliminată de la Survivor România. Fosta gimnastă le-a dezvăluit fanilor că îi pare rău de această situație și că o consideră o persoană foarte puternică, din punct de vedere sportiv. 

Mai mult, fosta Faimoasă a recunoscut că Sindy este mult mai puternică decât actualele fete din echipa roșie, Raluca Dumitru și Irisha, și că le-ar fi învins dacă nu s-ar fi accidentat.

ADVERTISEMENT

Szidonia Szasz, pe numele complet, a fost eliminată în ediția de duminică seară, fiind nominalizată alături de Sorin Pușcașu și Marius Crăciun, după ce Maria Chițu, Albert Oprea și Andrei Dascălu au ieșit favoriții publicului.

Ana Porgras, prima reacție după eliminarea lui Sindy de la Survivor România

Ana Porgras a ieșit din competiție în urmă cu o lună, situația ei fiind identică cu cea a lui Sindy. Ambele au fost eliminate pentru că nu au avut suficiente voturi din partea publicului. Fosta gimnastă îi recunoaște meritele celei care i-a fost adversară și recunoaște că este mai puternică decât actualele fete Faimoase.

ADVERTISEMENT

„Sindy a ieșit din competiție. Mie, sincer, îmi pare rău de ea. Eu cât am fost în competiție și am concurat cu ea a fost WOW pentru mine. Era super forță pe traseu și chiar alerga pe traseu.

Dacă mai avea timp să se refacă, era chiar WOW, le rupea în două pe Faimoase. Mie îmi pare rău de treaba asta, dar ăsta e adevărul”, a declarat Ana Porgras pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

 

Ana Porgras
Ana Porgras, prima reacție după eliminarea lui Sindy. Sursa foto: Instagram

Mesajul lui Sindy. după ce a fost eliminată de la Survivor România

Seara trecută, telespectatorii au fost surprinși după ce Dan Pavel a anunțat că Sindy este cea care se va întoarce acasă. Internauții sperau ca Sorin să fie eliminat, însă colega lui a avut mai puține voturi și, din păcate, drumul ei s-a încheiat.

„Am avut o presimțire astăzi. Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor. Sunt bucuroasă că am reușit să ajung până aici, mi-am dorit mult să ajung la această competiție. 

ADVERTISEMENT

O să plec cu capul sus. Nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu am nicio problemă. Câștigătorul să fie unul din echipa mea și le urez baftă tuturor. Mi-a plăcut, a fost frumos.  Mă duc acasă la ai mei, oricum mă așteaptă. Am primit acel video și au spus că mă așteaptă, au avut și ei o presimțire, pentru că telepatia noastră e foarte puternică.

Nimic nu e mai important decât familia pentru mine, mă gândeam că pot să stau mai mult timp departe de familia mea…Chiar înainte să vin le-am spus părinților că m-aș muta într-un loc exotic, dar aici am realizat că nu a m-aș muta nici măcar din oraș, să nu-i pot îmbrățișa, să vorbim doar la telefon e nimic. O să apreciez totul mult mai mult când ajung acasă”, a declarat Sindy în cadrul Consiliului de eliminare.

ADVERTISEMENT