Life

Ana Porgras, surprinsă pe aeroport la primele ore ale dimineții. Se întoarce la Survivor România?

30.04.2021 | 10:33
Ana Porgras surprinsa pe aeroport la primele ore ale diminetii Se intoarce la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a fost surprinsă pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală la primele ore ale dimineții. Fosta concurentă de la Survivor România pleacă în Vinerea Mare într-o altă țară, alături de cea cu care a intrat în show-ul de la Kanal D, Mihaela Berteanu.

Cele două i-au indus în eroare pe urmăritorii de pe Instagram, zgândărindu-le speranțele celor care vor să o revadă pe Ana în postura de concurentă în emisiunea filmată în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Fetele au ales ca destinație Italia, spre dezamăgirea celor care se așteptau ca Ana să revină la Survivor România, mai ales că imediat după eliminarea ei s-a făcut o petiție online în care s-a cerut reintrarea în concurs.

Ana Porgras de la Survivor România, vacanță în Italia de Paște

„Am venit la Survivor în formula asta și plecăm în Italia în aceeași formulă. ) Și, unde mergem?! În Santo Domino? Plecăm în Dominicană, din nou? Te-ai blocat!”, a spus Ana Porgras pe filmarea de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Concurenta a ieșit din competiție în urmă cu câteva săptămâni, din cauza nominalizării lui Jador. La acea vreme, toată lumea a crezut că manelistul a vrut să îl lovească pe Zanni prin nominalizarea pe care a făcut-o, însă recent băcăuanul a lămurit misterul spunând că niciodată nu ar fi crezut că Ana nu avea suficiente voturi pentru a fi salvată.

Fosta gimnastă se pare că și-a găsit dragostea în competiția de la Kanal D, ori cel puțin un foarte bun prieten în persoana lui Zanni.

ADVERTISEMENT
ana porgras
Ana Porgras, așteptând zborul spre Italia alături de Mihaela Berteanu. Foto: Instagram

Ana și Zanni, perechea surpriză a show-ului de la Kanal D

Vedeta a declarat că relația ei specială cu Zannidache a început înainte să ajungă în Dominicană. Cei doi s-au cunoscut în timpul probelor prin care au trecut concurenții înainte de a pleca în țara latino-americană.

La prima vedere, Ana nu l-a plăcut deloc pe Zanni, însă pe măsură ce s-au reîntâlnit și-a dat seama că este un băiat cu suflet mare care are nevoie de multă afecțiune.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii reality-show-ului își doresc foarte tare ca Ana să revină în competiție, însă acest lucru se pare că nu este posibil deocamdată, deși în ultimele săptămâni au intrat o serie de noi concurenți.

 

ADVERTISEMENT