Life

Ana și Marius, noul cuplu de la Mireasa? Cum au fost surprinși cei doi concurenți de la Antena 1

Noul sezon al emisiunii „Mireasa” a început recent, dar asta nu înseamnă că nu s-au format deja primele legături între concurenți.
09.09.2021 | 23:01
Ana si Marius noul cuplu de la Mireasa Cum au fost surprinsi cei doi concurenti de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Ana și Marius au fost surprinși în ipostaze tandre, care le-a dat imediat telespectatorilor de gândit. Se pare că tânărul o place pe frumoasa roșcată destul de mult.

Sentimentul de iubire pe care-l poartă în suflet l-a făcut pe concurentul de la „Mireasa” să ia atitudine și să treacă la fapte. Așa au ajuns cei doi să se sărute cu foc, ascunși de ceilalți.

ADVERTISEMENT

Ana și Marius de la Mireasa, surprinși în ipostaze tandre. Ce au dezvăluit cei doi concurenți

Marius nu-și mai încape în piele de bucurie de când a ajuns să stea mai mult în preajma roșcatei, lucru remarcat și de ceilalți bărbați din show-ul de la Antena 1.

Bărbatul s-a declarat încântat de prima întâlnire cu Ana, o tânără de 26 de ani, originară din București și care lucrează ca asistent de vânzări.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să fac acest lucru, să o sărut, am simțit asta, iar ea a acceptat. Mă simt foarte atras de ea și chiar îmi doream să fac acest pas și să încerc să formez un cuplu cu ea”, a spus Marius de la Mireasa, scrie a1.ro.

Din păcate, cei doi nu formează un cuplu, lucrurile fiind puțin diferite față de cum le-au văzut cei de acasă, care se așteptau la o poveste de dragoste între ei.

ADVERTISEMENT

Cea care a lămurit cum stau lucrurile, de fapt, a fost chiar Ana, care a recunoscut că s-a grăbit când s-a lăsat sărutată de bărbat, deși nu i-a displăcut.

Frumoasa roșcată a realizat că nu este îndrăgostită și așteaptă să vadă cum decurge situația mai departe, motiv pentru care concurentul de la Antena 1 i-a respectat decizia.

ADVERTISEMENT

Cei doi participanți de la Mireasa au stat de vorbă și au ajuns la un numitor comun. Mai exact, ei vor să se cunoască mai bine înainte de a alege să formeze un cuplu.

„Sunt încântată de tot ce se întâmplă momentan, este ceva nou, îndrăgostită nu sunt. Poate o să descopăr mai încolo că sunt și nu îmi dau seama. Eu cel puțin mi-am dat seama că ne-am cam grăbit”, a declarat Ana.

Cine este Ana, una dintre concurentele show-ului Mireasa

„Mă consider o persoană carismatică și optimistă, îmi place moda, îmi plac bijuteriile și viața colorată cu verde pentru că verdele înseamnă speranță”, a spus concurenta în prezentarea sa.

Ana Maria Punga, pe numele său complet, a venit la Mireasa fiind susținută de prietena cea mai bună și de părinți. Ea speră să-și găsească jumătatea cu care să facă marele pas.

În ceea ce-l privește pe Marius Budin, acesta are 29 de ani și vine din Călinești, județul Argeș. A lucrat într-un call center după liceu, iar acum este instructor de fitness.

ADVERTISEMENT