Life

Ana și Monica Odagiu de la Te cunosc de undeva, în doliu: “Doamne-Doamne avea nevoie de un înger ca tine”

Ana şi Monica Odagiu, surorile concurente de la Te cunosc de undeva, nu traversează o perioadă tocmai bună. Cele două au anunțat că au pierdut o persoană foarte dragă.
07.06.2022 | 21:40
Ana si Monica Odagiu de la Te cunosc de undeva in doliu DoamneDoamne avea nevoie de un inger ca tine
Ana şi Monica Odagiu de la Te cunosc de undeva, momente triste. Și-au pierdut bunicul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedete de la Antena 1 sunt în doliu, după ce bunicul lor a încetat din viață. Artistele au transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, prin care își exprimă durerea și suferința prin care trec în prezent.

Ana şi Monica Odagiu de la Te cunosc de undeva, momente triste. Și-au pierdut bunicul

Ana și Monica Odagiu de la Te cunosc de undeva au dezvăluit că nu sunt într-o perioadă tocmai bună. Cele două surori sunt nevoite să conducă pe ultimul drum o persoană dragă din familie, și anume pe bunicul lor.

ADVERTISEMENT

„Bunicul meu iubit, care mă înțelegea dincolo de cuvinte, care mă ducea de mică la galerii de artă, care picta și m-a învățat și pe mine să o fac, bunicul meu generos și bun, care mi-a cultivat iubirea pentru frumos.

El punea muzică florilor, iar una dintre ele «lăcrima» la auzul lui Mozart. M-a luat de mână și mi-a arătat, spunăndu-mi că plantele au suflet. Așa am crescut. Acum, »s-a mutat pe un alt cer».

ADVERTISEMENT

E clar că Doamne Doamne avea nevoie de un înger ca tine! Te iubesc. Tu știi, chiar dacă nu am mai spus-o în cuvintele astea”, a scris Ana Odagiu pe contul de Instagram.

Concurenta emisiunii Te cunosc de undeva a distribuit și o imagine împreună cu regretatul său bunic. Fanii i-au lăsat numeroase mesaje de condoleanțe, la fel și persoanele publice cu care artista colaborează.

ADVERTISEMENT

„Veșnică pomenire ! Dumnezeu să-l odihnească”, a scris Ozana Barabancea, una dintre juratele de la Antena 1.

Ana și Monica Odagiu, doliu și în urmă cu 7 ani

Ana și Monica Odagiu sunt din nou în doliu la 7 ani de la moartea tatălui lor. Figura paternă a încetat din viață în perioada sărbătorilor de iarnă, în data de 4 decembrie, motiv pentru care nu se pot bucura de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Concurentele de la Te cunosc de undeva își amintesc constant de bărbatul care le-a îndrumat pașii în cariera muzicală. Vedetele de la Antena 1 scriu foarte multe postări în online care au legătură cu regretatul lor tată.

ADVERTISEMENT