Revista FANATIK

Ana Tower din Copos Town! Află din revista FANATIK la ce nivel a ajuns turnul din „orășelul” lui nea George și când a promis acesta că revine la Rapid!

14.02.2019 | 23:42

Ai citit primul număr din 2019 al revistei FANATIK? Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini de exclusivități la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești! Află din revista FANATIK ce salarii dă în realitate Gigi Becali jucătorilor de la FCSB, ce scrie în teza de doctorat a antrenorului Mihai Teja, unde se poate muta Viitorul lui Gică Hagi și sub numele cărui mare brand!

Doi copii, două destine cu numitorul comun „fotbal”. Două speranțe cu mare potențial se destăinuie în revista FANATIK: „pariul” de 300 de milioane de euro al lui Gigi Becali și fiul unui mare fotbalist rapidist, cu o copilărie grea care îți va smulge cu siguranță lacrimi…

Ana Tower din Copos Town! Află din revista FANATIK la ce nivel a ajuns turnul din „orășelul” lui nea George și când a promis acesta că revine la Rapid!

În nordul Bucureştiului, George Copos ridică Ana Tower, un turn de 23 de etaje într-o zonă în care se înalță, încet, încet, un adevărat „orășel” la fostului patron rapidist. Ce destinație are noua construcție, cât costă, ce sumă a investit din averea sa nea George, pe ce loc se află în TOP 300 al celor mai bogați români sau când a promis că va sprijini din nou financiar Rapidul, află din revista FANATIK!

Revista FANATIK îți dezvăluie în ultimul număr culisele bătăii dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu. Cea mai așteptată confruntare din box a ultimilor ani s-a transformat în ironii, acuze și chiar jigniri. Cine încearcă să medieze asaltul verbal și să-l mute, totuși, în ring, ce spun Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu, cum s-a împărțit lumea sporturilor de contact, cine pe cine susține poți afla numai din ultimul număr al revistei FANATIK!

Revista FANATIK din ianuarie îți prezintă pe larg, în două pagini, scandalul dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu, pigmentat cu ironii și jigniri. Cum s-a împărțit lumea sporturilor de contact
Revista FANATIK îți prezintă pe larg, în două pagini, scandalul dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu, pigmentat cu ironii și jigniri

Transfer de imagine la FCSB! Pe cine au adus Matei și Stoian! Dovezi foto în revista FANATIK!

Gigi Becali speră să fi dat lovitura pe piaţa transferurilor în momentul în care i-a convins pe Florentin Matei şi Adrian Stoian să semneze cu FCSB. Ceea ce nu ştia Gigi Becali este faptul că Florentin Matei şi Adrian Stoian nu vin singuri la FCSB. Pe cine au adus, vezi în revista FANATIK! Merită!

Sexy-transferuri la FCSB! Iubitele lui Matei și Stoian, „titulare” în „primul 11” al celor mai frumoase femei din fotbalul românesc! I-au ajutat decisiv în carierele de fotbaliști
Sexy-transferuri la FCSB! Iubitele lui Matei și Stoian, „titulare” în „primul 11” al celor mai frumoase femei din fotbalul românesc! Privește-le mai bine în revista FANATIK!

Știi în câte finale europene au fost echipele românești în 1989, anul dispariței lui Nicolae Ceaușescu? Este o prăpastie uriașă între performanțele de atunci și jalea de acum! Cifre nemiloase care dovedesc dezastrul, în revista FANATIK!

Revista FANATIK din ianuarie face o amplă comparație între ce am fost și ce mai suntem în sportul mondial. Diferența este de la cer la pământ! Prăpastie! Nu vom mai fi niciodată ce am fost!
Revista FANATIK face o amplă comparație între ce am fost și ce mai suntem în sportul mondial. Diferența este de la cer la pământ! Prăpastie!

Ai carte, ai parte! Învață de la Daniel Negreanu cum să faci bani adevărați din poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK!

Vrei să faci bani din cărți? Învață de la Daniel Negreanu, canadian cu părinți români, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK!

Daniel Negrean te învață cum să câștigi bani din pasiunea pentru cărți! Află din revista FANATIK ce calități trebuie să ai ca să fii un bun jucător de poker! Secretele canadianului cu părinți români
Daniel Negreanu te învață cum să câștigi bani din pasiunea pentru cărți! Află din revista FANATIK ce calități trebuie să ai ca să fii un bun jucător de poker!

Cu o avere de aproximativ 900 de milioane de dolari, excentricul „Money” Mayweather a dat pumni de „money” fără număr pe maşini de lux! Admiră în revista FANATIK garajul bine „garnisit” al celui mai bun boxer „pound for pound” (kilogram per kilogram) din lume!

„Money” Mayweather își permite să dea pe mașini de lux câteva milioane din cele peste 900 câștigate în 19 ani de box la cel mai înalt nivel. Vezi „garajul” în FANATIK! Nici el nu știe cât valorează exact!
„Money” Mayweather își permite să dea pe mașini de lux câteva milioane din cele peste 900 câștigate în 19 ani de box la cel mai înalt nivel. Vezi „garajul” său în FANATIK!

Nu uita: a apărut revista FANATIKPrimul număr al revistei FANATIK în 2019, prima lovitură! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Nu o rata că nici nu știi ce pierzi! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!