Life

Anahi din Rebelde a împlinit 39 de ani. Cu ce bărbat influent s-a căsătorit actriţa care a jucat-o pe Mia Colucci

Anahi, actrița din celebra telenovelă Rebelde, a împlinit astăzi 39 de ani. Vedeta este căsătorită cu un bărbat influent din Mexic și au împreună doi băieți.
14.05.2022 | 12:09
Anahi din Rebelde a implinit 39 de ani Cu ce barbat influent sa casatorit actrita care a jucato pe Mia Colucci
Anahi din Rebelde a împlinit 39 de ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anahi din serialul Rebelde, difuzat în perioada 2004 – 2006, a împlinit 39 de ani astăzi, 14 mai 2022 și este căsătorită cu un bărbat influent. Interpreta personajului Mia Colucci și soțul ei au împreună doi copii.

Anahi din Rebelde a împlinit 39 de ani

Anahi Giovanna Puente Portilla, pe nunele său complet, este o actriță și cântăreață de origine mexicană. Și-a început cariera de actriță în copilărie, atunci când avea aproape trei ani, dar serialul Rebelde este cel care a făcut-o cunoscută la nivel internațional.

ADVERTISEMENT

A început să joace în serialul Chiquilladas în 1986, după care a apărut în mai multe filme și telenovele mexicane. A avut roluri în producții precum La hora marcada (1989), Ángeles sin paraíso (1992) sau Clase 406 (2002) înainte de a face parte din distribuția seralului Rebelde.

În 2004, Anahi a fost invitată de actorul și producătorul TV Pedro Damian să joace în telenovela Rebelde. A jucat rolul Milei Colucci, una dintre protagoniste.

ADVERTISEMENT

Succesul telenovelei a fost unul răsunător. Aceasta a fost transmisă în toată America Latină, dar și în SUA și în anumite țări din Orient, precum și în Europa, în anumite țări: Spania, România, Serbia, Slovenia și Germania.

În urma telenovelei a luat naștere grupul muzical RBD, din care au făcut parte Anahi, Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann și Christian Chávez. Trupa a fost foarte apreciată de fani, dar în 2008 membrii au decis să pună capăt proiectului.

ADVERTISEMENT

Anahi a mai avut câteva proiecte după ce s-a terminat telenovela. Nu a mai apărut din 2015 pe micile ecrane.

În prezent, actrița este căsătorită cu Manuel Velasco Coello din 2015, un politician din Mexic. Este guvernator al statului mexican Chiapas. Împreună au doi copii, Manuel (5 ani) și Emiliano (2 ani).

ADVERTISEMENT
Anahi Rebelde familie
Anahi, alături de soțul ei și de cei doi copii. Sursa foto: Instagram

Deși nu a mai apărut de ani buni la TV, Anahi nu a renunțat la cariera sa muzicală, după cum se poate observa în postările de pe pagina sa de Instagram. A continuat să cânte, iar acum se ocupă ce creșterea copiilor ei.

Anahi a mai apărut într-o singură telenovelă după Rebelde. Este vorba despre Dos Hogares, în 2011.

ADVERTISEMENT