Life

Analist politic, dezvăluire șoc despre relația dintre Nicolae Ceaușescu și un membru marcant al regimului: “Părerea mea e că a fost homoerotică”

Un analist politic vine cu o dezvăluire șoc despre Nicolae Ceaușescu. Ce relație avea fostul lider comunist cu un membru al regimului?
20.05.2023 | 11:57
Analist politic dezvaluire soc despre relatia dintre Nicolae Ceausescu si un membru marcant al regimului Parerea mea e ca a fost homoerotica
Ce relație a avut Nicoale Ceaușescu cu un membru important al regimului comunist. Sursă foto: Radar / colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Ceaușescu este cu siguranță un nume din istoria României care nu va fi uitat niciodată. La mai bine de trei decenii de la executarea sa însă, numeroase amănunte neașteptate continuă să iasă la suprafață.

Dezvăluirile neașteptate făcute de un analist politic

Analistul politic H. D. Hartmann a fost invitat la emisiunea Marius Tucă SHOW, unde a făcut publice câteva detalii interesante. Mai exact, acesta a vorbit despre cele două cauze care au avut un rol major în decăderea lui Nicolae Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre fuga lui Ion Pacepa în Statele Unite și realizarea faptului că Nicu Ceaușescu nu putea să devină prinț. Ce legătură a existat însă între Ion Pacepa și Nicolae Ceaușescu? Trădarea acestuia avea să îl coste scump pe fostul dictator.

Pentru cei care nu știu, Ion Pacepa a fost consilierul personal al fostului președinte român. Practic, relația dintre cei doi era una extrem de apropiată. Orice mișcare care urma să aibă loc pe scena politică era discutată de către Ceaușescu și Pacepa.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, analistul politic spune că între cei doi exista și o relație de atracție ”la nivel intelectual”. De asemenea,  se poate vorbi și despre o atracție homoerotică, între cei doi, în opinia analistului politic.

Ce relație exista, de fapt, între Nicolae Ceaușescu și Ion Pacepa

Ambii oficiali erau atât de apropiați încât fostul președinte al României îl primea acasă pe Pacepa și la ore târzii în noapte. La un moment dat cei doi au ajuns chiar să fie dependenți unul de celălalt, a mai adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

„Pe Nicolae Ceaușescu l-am cunoscut personal, am mâncat în casa lui, chiar în casa din Primăverii. El era detestabil ca bărbat. (…).  La Nicolae Ceaușescu s-a rupt din două motive. Primul a fost trădarea lui Ion Pacepa.

Eu cred că a fost homoerotică relația (n.r. între Nicolae Ceaușescu și Pacepa). Atenție, nu a fost fizică, psihică. Părerea mea este că a fost homoerotică relația. Și el va fugi întotdeauna de o astfel de dezamăgire. Nicolae Ceaușescu îl primea pe Pacepa la două noaptea. Fără nimic fizic, aveau o apropiere din asta care dă dependență, care devine drog”, a declarat H. D. Hartmann, la Marius Tucă SHOW.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că în anul 1978, Ion Pacepa avea să îl trădeze pe fostul lider comunist. Acesta a cerut azil politic în Statele Unite, iar mai apoi a ajuns să lucreze pentru comunitatea de informații din  SUA. Iar nu puțini sunt cei care consideră faptul că degradarea fostului comunist a început odată cu această trădare.

ADVERTISEMENT