Sport

Analiștii tv își pun întrebări după gafa din care CFR Cluj a deschis scorul cu FC Argeș: „Chiar așa să fie o coincidență?”

Analiștii TV au rămas îngândurați după gafa lui Joao Miguel împotriva CFR-ului, mai ales că portughezul a mai greșit recent tot împotriva campioanei României.
04.04.2022 | 22:13
Analistii tv isi pun intrebari dupa gafa din care CFR Cluj a deschis scorul cu FC Arges Chiar asa sa fie o coincidenta
Analiștii tv își pun întrebări după gafa din care CFR Cluj a deschis scorul cu FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam a vorbit despre noua gafă a lui Joao Miguel împotriva CFR-ului, gândindu-se la o relație de prietenie între portughez și jucătorii clujeni.

Analiștii tv își pun întrebări după gafa din care CFR Cluj a deschis scorul cu FC Argeș

Analiștii TV își pun întrebări după gafa pe care Joao Miguel a comis-o împotriva CFR-ului, fundașul portughez gafând și în luna decembrie, tot pe terenul campioanei României.

ADVERTISEMENT

„E o relație de prietenie, probabil. Chiar așa să fie o coincidență? Glumesc și eu. Nu trebuie să-i luăm din merite și lui Debeljuh, care a urmărit bine mingea.

CFR nu a arătat grozav în prima repriză, dar nu i-a lăsat nici pe cei de la FC Argeș să-și facă jocul”, a spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Anul trecut am mai înțeles, dar acum…”

Ion Crăciunescu nu crede că este vorba despre o relație de prietenie între Joao Miguel și CFR Cluj, încercând să explice cum s-a derulat acțiunea prin ochii fundașului portughez, pe care nu îl scuză însă pentru pasa dată aiurea către Alexandru Greab:

„Eu nu cred că e o prietenie, că dacă era prietenie trebuiau să-și dea tricourile, dar să dai o pasă așa? Anul trecut am mai înțeles, dar acum… uitați-vă la el, nu se uită spre portar înainte să paseze”.

ADVERTISEMENT

„Nu-l scuz pe apărător, dar el nu se informează, nu se uită spre portar când dă pasa. CFR mi s-a părut mai bună, dar nu atât de wow”, a mai spus Ion Crăciunescu.

Joao Miguel a vrut să trimită o pasă către propriu portar, nefiind presat în mod real de niciun adversar, s-a întors către Alexandru Greab, însă nu s-a asigurat și a trimis o pasă moale, interceptată de către Gabriel Debeljuh, care a înscris fără emoții.

ADVERTISEMENT

Este a 11-a reușită pentru Gabriel Debeljuh în această ediție de campionat, dintre care două goluri au fost marcate în play-off.

ADVERTISEMENT