Fotbal intern

Analiza Grupei C de la Euro 2016 – ponturi bune pentru pariori

Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al agentiei de pariuri Unibet, a realizat o analiza dedicata Grupei C de la Euro 2016. Germania, Ucraina, Polonia si Irlanda de Nord se lupta pentru calificare...
11.06.2016 | 00:49
Analiza Grupei C de la Euro 2016  ponturi bune pentru pariori
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al agentiei de pariuri Unibet, a realizat o analiza dedicata Grupei C de la Euro 2016. Germania, Ucraina, Polonia si Irlanda de Nord se lupta pentru calificare si, evident, Germania este marea favorita (cota 1,36 pentru clasarea pe primul loc in grupa).

“Germania este fara niciun dubiu marea favorita a Grupei C. Actuala campioana mondiala intalneste trei echipe aflate in afara topului 20 in clasamentul FIFA. Totusi, trupa lui Joachim Löw nu este invincibila: in calificari a pierdut in fata Poloniei cu 0 la 2, iar Ucraina si Irlanda de Nord sunt echipe din aceeasi categorie. Calificarea pare sigura pentru nemti, dar nu vor avea o misiune usoara”, subliniaza Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Se asteapta (multe) goluri marcate de Thomas Muller

“Sa vedem acum si punctele forte ale Germaniei. Thomas Muller este unul dintre ele, cu siguranta. A fost golgheterul echipei in calificari, cu 9 reusite, iar pentru Bayern a facut cel mai bun sezon din cariera, cu 28 de goluri marcate in Bundesliga si in Liga Campionilor”, remarca fostul star al Nationalei Romaniei. Muller a fost cel mai bun marcator al Germaniei la CM 2014, insa la Euro 2012 nu a inscris niciun gol. Daca acum isi va lua revansa si va fi golgheterul Germaniei, va aduce pariorilor care mizeaza pe aceasta optiune de 2,5 ori suma plasata.

Polonia – prima victorie la Euro?

“Polonia a ajuns la turneul final dupa ce ocupa locul 2 in grupa de calificare, la doar un punct in spatele Germaniei, echipa pe care a invins-o in premiera. Clasamentul s-ar putea repeta si in grupa C, insa am un mic semn de intrebare – polonezii nu au castigat niciun meci in istoria lor la un campionat european”, subliniaza Ilie Dumitrescu. Polonia a mai participat la doua Campionate Europene de Fotbal, in 2008 si 2012, dar a obtinut doar egaluri si infrangeri. Cota pentru situatia in care termina totusi in primele 2 din grupa este 1,85.

ADVERTISEMENT

Prima partida din grupa C

Polonia – Irlanda de Nord este prima partida din grupa C. In preliminariile CM 2010, Irlanda de Nord a obtinut o victorie (3-2) si un egal (1-1) cu Polonia. “Cea mai productiva ofensiva din preliminarii, cu 33 de goluri marcate, va da piept cu o defensiva bine organizata si incomoda. S-ar putea ca irlandezii sa fie greu de invins, chiar daca polonezii il au in atac pe Lewandowski, golgheterul preliminariilor, cu 13 reusite”, se mai arata in analiza postata pe canalul de YouTube al agentiei de pariuri online Unibet. Cota “Irlanda de Nord nu pierde cu Polonia” este 2,18.

Un pariu fantezist

“Va propun un pariu fantezist inspirat din aceasta grupa. Ce-ati zice de o finala Irlanda – Irlanda de Nord la Euro 2016? Unibet va pregatit un pariu pe modelul Leicester, campioana in Premier League. In caz de castig, suma obtinuta v-ar asigura o vacanta de vis in aceasta vara”, promite Ilie Dumitrescu. Cota de 5001 este similara celei pe care o avea Leicester la inceput de sezon, pentru locul 1 in Premier League (ceea ce s-a si intamplat).

ADVERTISEMENT