Sporturi

Analiza meciului Halep – Andreescu făcută de comentatorii americani de la Tennis Channel: “Simona a revenit ca o luptătoare! A avut sânge rece”

28.10.2019 | 17:19
Analiza meciului Halep  Andreescu facuta de comentatorii americani de la Tennis Channel Simona a revenit ca o luptatoare A avut sange rece
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu a fost analizat la sânge de comentatorii americani de la Tennis Channel, iar jucătoarea de tenis din Canada a fost favorita acestora. Încă din primele minute ale duelului din Grupa Violetă, sportiva de 19 ani a primit cele mai multe laude.

UPDATE, scor 6-3, 6-7, 3-6 – victorie Simona Halep / “La o oră după ce Bianca a avut minge de meci, Simona Halep s-a impus. A revenit ca o luptătoare. A dat dovadă de mult sânge rece şi a obţinut prima victorie în Grupa Violetă. Bianca are timp să se recupereze. Foarte bine jucat, Simona Halep. A rezistat ca o mare campioană. Transmite un mesaj clar pentru celelalte competitoare”

ADVERTISEMENT

UPDATE, scor 6-3, 6-7, 2-4 pentru Simona Halep / “Simona şi-a ridicat nivelul, dar Bianca dă semne de revenire. O să joace până la final la fel cum a făcut tot sezonul, va da totul până la ultima minge”


UPDATE, scor 6-3, 6-7, 2-2 / “Meciul se transformă într-un mic maraton. Este o bătălie între ele. Ambele jucătoare arată spirit de luptă. În opinia mea, Bianca nu este 100% aptă în acest moment. Are momente când se mişcă greu. Se vede că este finalul anului. Simona îi împinge limitele, iar Andreescu este pe ‘marginea prăpastiei'”

ADVERTISEMENT

UPDATE, scor 6-3, 6-7, 0-1 pentru Simona Halep / “Simona trebuie să profite. Limbajul corpului Biancăi este unul negativ. Dă dovadă de nervozitate şi frustrare. Se vede că e cu gândul la mingea de meci pe care a ratat-o”


UPDATE, scor 6-3, 6-7 / “Halep a luptat şi a împins meciul în decisiv. Nu e ceva pe placul Biancăi, mai ales că s-a lovit la picior. Cred că Simona este acum favorită să câştige. Cifrele ei au fost mai bune în setul doi. A dat dovadă de agresivitate”

ADVERTISEMENT

UPDATE, scor 6-3, 6-6 / “Publicul este fascinat de acest meci, poate cel mai bun de până acum la Turneul Campioanelor. Fanii ei au toate motivele să se mândrească cu ea. A salvat o nouă minge de meci şi arată spirit de luptătoare”


UPDATE, scor 6-3, 6-5 pentru Bianca Andreescu / “Andreescu o forţează pe Simona din nou şi e la un game de victorie. Campioana de la Wimbledon trebuie să se salveze din nou, dar jocul nu o ajută”

ADVERTISEMENT

UPDATE, scor 6-3, 5-4 pentru Bianca Andreescu / “Să vedem ce răspuns va avea Simona Halep ca să rămână în joc. Andreescu este foarte agresivă şi o ajută acest lucru pe finalul meciului”


UPDATE, scor 6-3, 4-4 / Simona Halep are parte de un nou on-court coaching, iar comentatorii americani au lăudat felul în care Darren Cahill îi dă sfaturi elevei lui. “Are un ton pozitiv şi o ajută mult pe Simona Halep felul în care ei comunică. Are nevoie de aceste dicuţii”


UPDATE, scor 6-3, 2-4 / “Sunt peste tot (n.r. fani români). Oriunde joacă Simona un meci, are de partea ei mereu un număr foarte mare de fani. Este incredibil ce atmosferă fac, indiferent dacă Simona conduce sau este condusă”


UPDATE, scor 6-3, 1-0 pentru Bianca Andreescu / “În mintea Simonei ar trebui să fie discuţia: ‘Am greşit în primul set. Trebuie să schimb ceva acum, dacă vreau să revin în joc”


UPDATE, scor 6-3 pentru Bianca Andreescu / “Simona Halep stă prea mult pe gânduri. Nu ia deciziile pe loc şi analizează prea mult ceea urmează să facă. A salvat perfect prima meci de set a Biancăi. Campioana de la US Open o depăşeşte pe cea de la Wimbledon. A meritat Andreescu să câştige primul set, a fost superioară. Diferenţa a fost făcută la loviturile câştigătoare. Am spus de la început, Bianca va câştiga dacă va juca agresiv”


UPDATE, scor 3-3 / “Cheia meciului va fi cât de agresiv va juca Bianca Andreescu. Pentru primele game-uri a arătat foarte bine. Este incredibil acest meci. Amândouă au un stil asemănător. Când Bianca atacă, Simona face la fel”


Ce au spus comentatorii Tennis Channel despre meciul Halep – Andreescu

După primele schimburi de mingi, comentatorii Tennis Channel au ales să meargă pe mâna Biancăi Andreescu în meciul contra Simonei Halep. Sportiva din Canada a fost lăudată pentru loviturile puternice, care nu i-au dat nicio şansă campioanei de la Wimbledon.

“Bianca Andreescu este mult mai puternică decât Simona Halep. Vedem deja din priemele lovituri ale meciului. Puterea Biancăi am putut s-o vedem şi în finala cu Serena Williams”, au spus comentatorii de la Tennis Channel.

Analiza meciului Halep - Andreescu făcută de comentatorii americani de la Tennis Channel
Analiza meciului Halep – Andreescu făcută de comentatorii americani de la Tennis Channel

“Bianca este favorită după primele game-uri”

Bianca Andreescu şi-a impus jocul în primele game-uri, ceea ce i-a făcut pe comentatorii de la Tennis Channel să exclame: “Bianca Andreescu este marea favorită a meciului. Putem spune asta după primele minute”.

La scorul de 2-1 pentru Bianca Andreescu, Simona Halep a reuşit să facă break-ul, iar lovitura româncei i-a impresionat pe comentatori: “E impresionant cum a lovit. O revedem pe Simona”.

ADVERTISEMENT