Sport

Analiza lui Adrian Mutu după România – Finlanda 1-0: „Am meritat victoria! Pușcaș cred că trece printr-un blocaj mental”

Adrian Mutu a analizat duelul dintre România și Finlanda, câștigat de „tricolori” în urma golului înscris de Nicușor Bancu, după o centrare bună a lui George Pușcaș.
12.06.2022 | 00:36
Analiza lui Adrian Mutu dupa Romania  Finlanda 10 Am meritat victoria Puscas cred ca trece printrun blocaj mental
Analiza lui Adrian Mutu după România - Finlanda 1-0. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Briliantul” a comentat și prestația lui George Pușcaș, despre care crede că trece printr-un blocaj mental, motiv pentru care nu a reușit să transforme lovitura de pedeapsă din prima repriză.

Analiza lui Adrian Mutu după România – Finlanda 1-0

Adrian Mutu a analizat duelul dintre România și Finlanda, iar antrenorul Rapidului a explicat ce a făcut bine Edi Iordănescu pentru a-i învinge pe nordici:

ADVERTISEMENT

„A fost o atmosferă extraordinară și ăsta e unul dintre motivele pentru care România a avut agresivitate și un joc bun în prima repriză.

În prima repriză, cred că un plus mare l-a reprezentat atitudinea echipei, care a presat, am creat o presiune constantă pe finlandezi.

ADVERTISEMENT

Eu cred că băieții au intrat bine în meci, însă în a doua repriză am făcut un pas înapoi și asta s-a văzut. România a meritat victoria, la ocaziile pe care le-am avut meritam să marcăm mai mult”.

„Dar și ei au avut două șanse mari, să nu uităm. Nu s-a schimbat nimic în privința clasamentului, dar am intrat în joc cu această victorie”, a mai spus Adi Mutu pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

„Probabil Pușcaș trece printr-un blocaj mental!”

Adrian Mutu a încercat să înțeleagă și pasa proastă prin care trece George Pușcaș, atacantul naționalei fiind aspru criticat după ratarea imensă din meciul cu Bosnia, iar împotriva Finlandei a ratat un penalty și alte câteva ocazii bune, dar tot el a fost autorul pasei de gol pentru Nicușor Bancu.

„Probabil Pușcas trece printr-un blocaj mental. Dacă e să fim realiști, faptul că el se regăsește mereu la locul potrivit, în momentul potrivit, ăsta e un semn bun.

ADVERTISEMENT

Eu cred că în afară de ocaziile pe care le-a avut, el și-a făcut și datoria de pasator, când i-a trimis lui Bancu”, a mai spus Adrian Mutu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,20 este cota pentru „X” la meciul România – Muntenegru. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT