Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiza lui Marcel Pușcaș după prima victorie a lui Nicolo Napoli de la revenire: “Acum sper că au înțeles și jucătorii. N-a fost wow!” Video exclusiv

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova, a analizat prestația oltenilor după victoria din Cupa României, scor 1-0 cu Voluntari. Nicolo Napoli a debutat cu victorie.
11.11.2022 | 15:06
Analiza lui Marcel Puscas dupa prima victorie a lui Nicolo Napoli de la revenire Acum sper ca au inteles si jucatorii Na fost wow Video exclusiv
Marcel Pușcaș a tras concluziile după victoria lui FC U Craiova odată cu revenirea lui Nicolo Napoli. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

În ziua meciului cu Voluntari, sediul lui FC U Craiova a fost vandalizat de suporterii craioveni. Incidentul a avut loc la câteva ore după ce Nicolo Napoli a fost numit de Adrian Mititelu pentru a 9-a oară antrenor pe banca oltenilor. Formația din Bănie a câștigat cu FC Voluntari, scor 1-0, iar prestația fotbaliștilor olteni a fost analizată de Marcel Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Marcel Pușcaș, analiză la FC U Craiova după prima victorie a lui Napoli de la revenire: „E un aspect pozitiv, nu înseamnă rezolvarea problemelor”

FC U Craiova a pus capăt unei serii de șapte meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. După o perioadă de aproape o lună, în care formația finanțată de Adrian Mititelu nu a avut antrenor, Nicolo Napoli a fost numit pentru a noua oară la FC U Craiova și a debutat cu o victorie în meciul cu FC Voluntari din Cupa României.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova, a tras concluziile la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după prima victorie a echipei din Bănie în grupele competiției. Oficialul oltenilor nu consideră nemaipomenită evoluția din meciul cu Voluntari, însă critică vocile din fotbal care contestă valoarea jucătorilor.

„E o victorie care ne dă ceva speranțe după vreo șase meciuri, șapte chiar fără victorie. E un aspect pozitiv, dar nu înseamnă rezolvarea problemelor. E bine venită victoria. Sper că au înțeles și jucătorii ceva, că atuncă când îți dorești poți să și obții”, a declarat Marcel Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, după victoria cu FC Voluntari: „Avem șanse la Cupa României”

Președinte la FC U Craiova din 2018, Marcel Pușcaș consideră că echipa lui Nicolo Napoli are șansă la câștigarea Cupei României și a vorbit despre rezultatele inedite înregistrate în „competiția surprizelor”.

„Nu a fost un meci wow nici din partea noastră, nici din partea lor. Ne-au dominat, e o echipă matură, care nu are presiune. Dar e bine că am câștigat și că avem șanse și la Cupa României. Este o competiție care dă peste cap toate așteptările. Cine credea că Ocna Mureș face egal cu CSU sau Mioveni ajunge până în fazele superioare.

ADVERTISEMENT

Să înțeleagă jucătorii noștri că absolut totul în fotbal depinde de atitudine. Atitudinea face diferența. S-a văzut că Ocna Mureș, care e pe penultimul loc în Liga a 3-a are șanse să ajungă mai departe în Cupa României. O mână de oameni din Ocna Mureș pot să încurce o echipă mare.

Dacă fiecare meci l-am fi abordat la fel până acum în campionat, atunci nu am mai avea probleme. Lotul nu este rău, sunt jucători buni în lotul nostru, jucători care au un cuvânt de spus în fotbalul românesc. Sunt niște foști internaționali, sunt niște actuali jucători care au evoluat în afară”, a declarat Marcel Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, convins că lotul lui FC U Craiova este mai valoros în comparație cu anul trecut

„Tot mai aud comentarii că jucătorii nu au valoare. Chiar așa s-a apus în toamna trecută, că, domne, divizia B nu au valoare! Aceiași jucători în retur au avut șapte victorii la rând, aceiași jucători. În această vară au venit și jucători cu experiență.

Echipa ca nivel individual este peste cea de anul trecut. Cu toate astea, n-am reușit să învingem în campionat șase meciuri. Ține de atitudine și iar de atitudine”, a mai spus Marcel Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

După ce a pus capăt unei serii de șapte meciuri consecutive fără victorie, grație victoriei cu FC Voluntari, pentru formația lui Nicolo Napoli urmează duelul din etapa a 18-a a SuperLigii contra FCSB-ului, duminică, 13 noiembrie, ora 21:00.

ADVERTISEMENT