Analiza lui Mats Wilander după setul câştigat de Simona Halep în faţa Serenei Williams: “Este puternică mental”

Razvan Nicolae   
în Simona Halep
21/01/2019, 11:42
Analiza lui Mats Wilander după setul câştigat de Simona Halep în faţa Serenei Williams: “Este puternică mental” GALERIE FOTO
Analiza lui Mats Wilander după setul câştigat de Simona Halep în faţa Serenei Williams

Mats Wilander a analizat setul câştigat de Simona Halep în faţa Serenei Williams. Analistul Europort a comentat revenirea româncei în meciul din turul patru de la Australian Open. Numărul 1 WTA a cedat primul set, scor 1-6, dar a revenit în joc şi s-a impus în al doilea set, scor 6-4. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

“A fost foarte bun startul în setul al doilea. A început să o plimbe pe teren şi să lovească des pe contre pied. Simona este mai relaxată, nu mai este atât de intimidată cum era la startul meciului. Şi-a revenit şi acum este mai puternică din punct de vedere mental”, a declarat Mats Wilander pentru Eurosport.

Analiza lui Mats Wilander după setul câştigat de Simona Halep în faţa Serenei Williams. Fanii sunt extaziaţi

Mats Wilander a analizat setul câştigta de Simona Halep în meciul cu Serena Williams, iar fanii sunt extaziaţi de felul în care cele două joacă. “Halep şi Williams ne servesc un meci clasic la Australian Open”, “Serena încearcă să revină în joc, dar Simona este la un nivel înalt”, “Este un meci superb, merită văzut. Simona joacă splendid, dar Serena este în continuare eroina mea”, “Ce meci intens avem” sau“Avem cel mai frumos meci al anului”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter.

Analiza lui Mats Wilander după setul câştigat de Simona Halep în faţa Serenei Williams. Ce a spus fostul tenismen
Analiza lui Mats Wilander după setul câştigat de Simona Halep în faţa Serenei Williams. Ce a spus fostul tenismen

După primul set pierdut în meciul cu Serena Williams, Simona Halep a fost criticată de Darren Cahill, fostul antrenor al româncei. “Puncte gratuite din partea Simonei Halep. A făcut un prim set modest, a cedat multe puncte ușor după acel prim break”, a susţinut Darren Cahill. Australianul comentează pentru ESPN 2 meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams. Jucătoarea de tenis din SUA a fost lăudată de Pam Shriver după ce a câştigat primul set. “Serena se mișcă la fel ca atunci când a fost pe primul loc în WTA”, a precizat fosta jucătoare de tenis.

Închide ×