Sport

Analiza lui MM Stoica după FCSB – FC Argeș 3-2: „Au fost probleme! Tamm nu trebuia să joace etapa asta”

MM Stoica a analizat victoria FCSB-ului în duelul cu FC Argeș, scor 3-2, explicând că Joonas Tamm nu trebuia să joace.
03.10.2022 | 20:42
Analiza lui MM Stoica dupa FCSB  FC Arges 32 Au fost probleme Tamm nu trebuia sa joace etapa asta
Analiza lui MM Stoica după FCSB - FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că problemele din defensivă ale echipei se vor schimba odată cu stabilirea unei linii de fundași, care să joace constant împreună.

Analiza lui MM Stoica după FCSB – FC Argeș

MM Stoica a analizat victoria FCSB-ului cu FC Argeș și a explicat de ce s-au făcut unele greșeli în apărare: „De câte ori ataca Piteștiul aveau ocazii. Explicabil și nu.

ADVERTISEMENT

Sper ca victoria asta să fie un punct de plecare pentru ei și să le dea încredere, pentru că încă arată că nu au încredere în forțele proprii”.

„Au fost probleme. Joonas Tamm nu trebuia să joace în etapa asta, dar nu avea cine să joace. După ce că avea problemele astea, selecționerul elvețian al Estoniei nu a vrut să asculte și l-a jucat.

ADVERTISEMENT

N-a fost la nivelul lui, până când l-a citit pe Garita și l-a lăsat… dar la golul lui Garita nu am ce să-i reproșez, e o execuție incredibilă. Am discutat despre programul lui de recuperare, de refacere”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Nu e o problemă luăm goluri!”

„Prima repriză a jucat Șerban, nu mai jucase demult. Ei nu jucaseră niciodată. E o problemă că orice echipă care face performanță are cei 4 pe care îi cunoaște toată lumea. Noi acum îi găsim.

ADVERTISEMENT

Nu e o problemă că luăm goluri, pentru că nu este! Malcom a pasat genial la Compagno. Doar că Malcom joacă uneori prea complicat, vrea să facă niște chestii sofisticate.

Darius Olaru a revenit de la națională, când va începe să aibă și realizări vom câștiga pe bandă rulantă, pentru că el e placa turnantă de la noi din echipă”, a continuat MM Stoica.

ADVERTISEMENT

„Coman a avut 10 zile de stat degeaba, i s-a dat o mână de ajutor și a văzut meciurile naționalei mai de aproape. Nu e ok din punctul meu de vedere.

Eu zic că totul a fost la superaltiv, mă uit la imaginile cu Andrea Compgano, ce să mai spun. Mulți jucători vor fi menajați în Europa ca să nu pierdem ritmul în campionat”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „1 solist” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT