Pariuri sportive

Analiza meciurilor din Premier League şi Bundesliga – opiniile specialiştilor

Într-un sfârşit de săptămână cu meciuri de cea mai bună calitate, Premier League îşi poate desemna noua campioană încă de vineri, în urma duelului West Bromwich Albion - Chelsea. În...
14.05.2017 | 20:53
Analiza meciurilor din Premier League si Bundesliga  opiniile specialistilor

Într-un sfârşit de săptămână cu meciuri de cea mai bună calitate, Premier League îşi poate desemna noua campioană încă de vineri, în urma duelului West Bromwich Albion – Chelsea. În Bundesliga, lucrurile sunt liniştite, după ce Bayern Munchen a cucerit un nou titlu de campioană. Chiar şi aşa, sâmbătă avem un duel al orgoliilor, între primele două clasate, Leipzig şi trupa pregătită de Carlo Ancelotti. Ionel Dănciulescu, expertul Unibet, analizeaza etapele din Anglia şi Germania, iar părerile lui sunt unele de luat în seama de către pariori.

West Brom – Chelsea

“Chelsea are nevoie de victorie în deplasare la West Brom pentru a cuceri matematic cel de-al 6-lea titlu în Premier League, iar londonezii au mari şanse să-şi îndeplinească obiectivul”, crede fostul vârf de la Dinamo şi de la Steaua. Bazându-se pe faptul că Chelsea are trei succese la rând la minim doua goluri diferenţă, iar gazdele au obţinut un singur punct în ultimele cinci etape, Ionel Dănciulescu mizează pe un pariu ce beneficiază de o cota de 2,10 : Chelsea -1,5 HA.

unnamed

Manchester City – Leicester

La primul sezon fără trofeu din cariera, Pep Guardiola trebuie să lupte acum pentru a o duce pe Manchester City măcar în grupele Champions League. Duelul la distanţă este dus cu Liverpool, însa “cetăţenii” trebuie s se concentreze la adversarul direct de sâmbăta, Leicester. “City a pierdut ultimele 2 jocuri cu Leicester, echipă care joacă în acest final de campionat…de plăcere”, zice Ionel Dănciulescu. Cum deznodământul este unul imprevizibil, expertul casei de pariuri online Unibet ne îndeamnă să mergem pe pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1,71.

unnamed (1)

Tottenham – Manchester United

“Sigură de locul 2, Tottenham are posibilitatea să-şi îmbunătăţească palmaresul în faţa lui Manchester United, echipă pe care a învins-o o singură dată în 15 meciuri disputate pe White Hart Lane”, este de părere Ionel Dănciulescu, încrezător că jocul consistent al celor de la Spurs din acest campionat va fi decisiv. Pariu recomandat: Tottenham câstigă – cotă 1,70.

unnamed (2)

RB Leipzig – Bayern Munchen

Bavarezii au reuşit să cucerească deja titlul cu numărul 27 din istorie, dar asta nu-i va opri pe jucătorii lui Ancelotti să evolueze la capacitate ridicată în meciul din weekend, contra ocupantei pozitiei a 2-a în Bundesliga, RB Leipzig. “Va fi, totuşi, un derby al orgoliilor, în care fiecare echipă va dori să arate că este mai bună”, crede actualul om din conducerea lui Dinamo. Anticipând o întalnire cu multe reuşite, Ionel Dănciulescu sugerează un pariu cu o cotă de 1,64 – peste 2,5 goluri în meci.

unnamed (3)

Werder Bremen – Hoffenheim

“În acest sezon, echipa din Bremen a fost implicată în partide în care s+au înscris 3,4 patru goluri pe meci, un record în Bundesliga. Aflată la capătul unui sezon excelent, Hoffenheim a participat şi ea la jocuri cu goluri de ambele parţi, în ultimele opt deplasări”, ne informează fostul fotbalist, care e de părere că cel mai bun pronostic pentru această întalnire îl reprezintă “ambele marchează”, ce are o cotă de 1,42.

unnamed (4)