Sport

Analiză surprinzătoare a lui Adrian Mititelu Jr.: „Avem nevoie de înfrângeri şi de egaluri pentru a creşte“

FC U Craiova 1948 a remizat 0-0 pe teren propriu contra Chindiei Târgovişte. În ciuda acestui rezultat, Adrian Mititelu Jr. a fost mulţumit.
15.08.2021 | 12:52
Analiza surprinzatoare a lui Adrian Mititelu Jr Avem nevoie de infrangeri si de egaluri pentru a creste
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 nu a reuşit să o învingă pe Chindia Târgovişte în etapa a cincea din Liga 1. S-a terminat 0-0, prima remiză a oltenilor în noul sezon, după două victorii şi două eşecuri.

Adrian Mititelu Jr.: „Avem nevoie de înfrângeri şi de egaluri pentru a creşte“

Adrian Mititelu Jr., cel care conduce clubul în absenţa tatălui său, a postat un lung mesaj pe pagina de Facebook. Chiar dacă echipa sa a ratat victoria, Mititel Jr. a îndemnat la calm şi răbdare, reafirmându-şi sprijinul pentru antrenorul Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, am întâlnit o echipă care în sezonul trecut a terminat pe locul 7 și care a fost la un pas să intre în play-off. Chindia Târgoviște a rămas o echipă căreia este dificil să îi înscrii. Se «pune» pe două linii și joacă pe contraatac și se apără foarte bine. Pe contraatac este simplu să joci, însă să deții posesia mingii este mai greu.

Să nu uitam că suntem o echipa nou-promovata care în această vara a adus 12 jucători noi!

Să nu uităm că astăzi am avut 4 indisponibilităti: Bauza, Diallo, Achim si Compagno.

Să nu uităm că am jucat la o temperatură de 35 de grade. 

Să nu uităm că am evoluat pe un gazon deplorabil. 

Adrian Mititelu Jr.: „Să nu facem nunţi din victorii şi înmormântări din egaluri şi înfrângeri“

Nu încercăm să ne gasim alibiuri, dar haideți să demonstrăm că noi, comunitatea suporterilor FCU Craiova 1948, nu facem nunți din victorii, dar nici înmormântări din egaluri și înfrângeri. Această echipă are nevoie și de înfrângeri și de egaluri pentru a progresa, pentru a se căli și a juca fotbalul ofensiv pe care ni-l dorim cu toții. 

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului acordă toată încrederea și tot sprijinul antrenorului Adrian Mutu și staff-ului său în construirea acestei echipei, care vă promit că va deveni una din forțele campionatului!“, a scris Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mutu, mesaj similar cu al lui Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mutu a avut un discurs similar imediat după victoria din etapa a patra pe terenului Academicii. „E o satisfacţie mare pentru antrenor să îşi vadă echipa că joacă. Contează şi rezultatul, dar vrem să ne creăm o identitate. Trebuie să creştem, să ne maturizăm în faţa porţii şi să finalizăm ocaziile create.

ADVERTISEMENT

Toate lucrurile astea vin în urma muncii pe care o depunem zi de zi. Încă nu am realizat nimic. Am obţinut o victorie care ne întăreşte, dar munca rămâne cuvântul de ordine şi trebuie să continuăm.

Nu putem să vorbim încă mai mult de evitarea retrogradării. Cuvintele care îmi vin în minte sunt muncă şi echilibru. Trebuie să fie identitatea noastră. Nu fac din victorie nuntă şi nici din înfrângere înmormântare şi, de aceea, trebuie să fie un echilibru. Să fim mulţumiţi. Dacă începem să ne pierdem capul, lucrurile nu vor mai merge pe acelaşi drum. Concentrare maximă, bucurie în seara asta şi de mâine începem să ne gândim la următorul meci“, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului, pe  Digisport.

ADVERTISEMENT
Tags: