Fotbal international

Enervat de întrebări, “The Special One” a părăsit sala!

Jose Mourinho a părăsit conferinţa de presă înainte de încheierea sa, fiind enervat de jurnaliştii britanici, care au insistat pe tema neconvocării lui Kevin De Bruyne....
30.09.2013 | 17:57
Enervat de intrebari The Special One a parasit sala
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a părăsit conferinţa de presă înainte de încheierea sa, fiind enervat de jurnaliştii britanici, care au insistat pe tema neconvocării lui Kevin De Bruyne.

“Terry nu va juca mîine, e decizia mea să-l menajez”

“Kevin nu a fost convocat pentru că nu m-a impresionat în meciul de Cupă cu Swindon. De ce nu mă întrebi de jucătorii care vor evolua mîine?!”

ADVERTISEMENT

“Îl cunosc pe Gigi Becali de cîţiva ani. Sper să i se facă dreptate şi să fie eliberat cît mai curînd. E păcat că nu poate veni la acest meci”

“Steaua este o echipă bună, bine-organizată, ştie cum să joace. Jucătorii mei vor fi mult mai concentraţi şi motivaţi decît la dubla din sezonul trecut, pentru că acum ştiu că vor avea în faţă un adversar puternic”

ADVERTISEMENT

“Steaua de acum poate fi comparată cu echipa pe care am întîlnit-o în Europa League. Şi-a pierdut doar un jucător, în rest are aceeaşi echipă, acelaşi antrenor. Acum jucătorii săi sînt mai experimentaţi”

“Nu ne putem pune cu vremea. E bine că Naţional Arena are acoperiş totuşi. Probabil că gazonul se va prezenta bine la ora meciului”

ADVERTISEMENT

“Cu Basel a fost simplu: nu am jucat bine şi am pierdut. Steaua a fost în controlul jocului în prima repriză a meciului cu Schalke. Are forţă de a se lupta pentru calificare. Cu siguranţă va obţine puncte”

Eden (Hazard)  e accidentat, în vreme ce pe Kevin (De Bruyne) l-am lăsat acasă din raţiuni tehnice

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho, antrenorul celor de la Chelsea, susţine de la ora 18:30 conferinţa de presă premergătoare partidei cu Steaua, programată mîine, de la ora 21:45, în direct pe Digi Sport 1 şi FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Acesta a declarat, după sosirea la Bucureşti, că a analizat Steaua şi că va avea un meci greu: “Chelsea a pierdut anul trecut la Bucureşti. Ăsta este fotbalul! Am analizat cu atenţie Steaua în meciul cu Schalke şi au jucat foarte bine în prima repriză în Germania! Va fi greu! Scorul de 3-0 e mult prea dur faţă de cum s-a disputat meciul! Ne aşteaptă un meci foarte greu!“, a declarat antrenorul lui Chelsea la dolcesport.

Referindu-se la situaţia lui Gigi Becali, Mourinho a declarat că este alături de patronul Stelei: “Este greu pentru Gigi în situaţia în care este! Şi merita să se bucure de participarea în Liga Campionilor! Dacă pentru Chelsea sau alte echipe, competiţia aduce o presiune, pentru Steaua este o plăcere să participe în Ligă, ajungînd în grupe din nou, luînd-o de jos! Trebuie să avem încredere în justiţie şi sper că lucrurile vor merge într-o direcţie bună în viitor pentru Gigi!”

Mourinho a vorbit şi despre relaţia sa de prietenie cu verii Becali: “Am venit de multe ori la Bucureşti, dar e prima dată cînd vin să joc, chiar dacă am multe meciuri în Ligă, nu mai puţin de 108. Verii Becali sînt ca o familie pentru mine, mă tratează foarte bine cînd ajung în România, aşa îi vor trata şi eu cînd vor veni la Londra

Vrem să ne calificăm în optimile de finală, nu este o dramă cînd pierzi primul meci. Ne mai rămîn cinci meciuri la dispoziţie. Trebuie să luăm de la Bucureşti punctele pierdute acasă. Şi cînd am cîştigat Liga cu Inter am început cu o înfrîngere sezonul