Life

“Te iubesc enorm”. Imaginea cu care Anamaria Prodan i-a cucerit pe urmăritorii de pe Instagram

Anamaria Prodan a postat o imagine inedită pe pagina sa de Instagram. Fotografia impresarei i-a cucerit pe urmăritori, care au lăsat numeroase aprecieri.
05.12.2021 | 14:47
Te iubesc enorm Imaginea cu care Anamaria Prodan ia cucerit pe urmaritorii de pe Instagram
Imaginea cu care Anamaria Prodan i-a cucerit pe urmăritorii de pe Instagram. Ce a postat impresara. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a postat o imagine care i-a cucerit pe urmăritorii de pe Instagram. Este vorba despre fiica ei și a primului ei soț, Sarah Dumitrescu, în vârstă de 21 de ani.

Impresara este mândră de copiii ei și nu ezită să exprime acest lucru în mod public, pe rețelele sociale. Imaginea cu Sarah i-a uimit pe internauți, impresionați de frumusețea ei.

ADVERTISEMENT

Sarah este plecată în SUA de ani buni, acolo unde este jucătoare de baschet de performanță. Tânăra se poate lăuda cu un corp de fotomodel și seamănă foarte mult cu mama ei.

Imaginea cu care Anamaria Prodan i-a cucerit pe urmăritori

Anamaria Prodan are trei copii, dintre care două fiice din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, Rebecca și Sarah. Impresara sportivă este mândră de ele și exprimă acest lucru și public, prin intermediul postărilor pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Recent, Anamaria Prodan a postat o imagine cu fiica ei cea mică, Sarah, care a primit peste 20.000 de aprecieri. Tânăra de 21 de ani seamănă foarte bine cu cea care i-a dat viață și se bucură de aceleași trăsături fizice de invidiat.

„Iubirea mea. Mândră de fiica mea. Te iubesc enorm”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei postate pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Sarah Dumitrescu este pasionată de baschet și practică acest sport în Statele Unite, acolo unde se află de ani buni. Cu un corp demn de un adevărat fotomodel, tânăra este și talentată și ambițioasă.

La începutul anului trecut, Sarah a ajuns pe masa de operație din cauza problemelor la genunchi, însă a reușit să treacă cu bine peste acest impas.

ADVERTISEMENT

În afară de Sarah, Anamaria Prodan mai are o fiică cu primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Este vorba despre Rebecca (22 de ani), care este pasionată de modă și a lansat, recent, propriul magazin de haine.

Și Rebecca a studiat în străinătate, fiind absolventă a Institutului Marangoni din Italia. Nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, astfel că este o fire destul de discretă.

Tânăra este acum designer, iar moda a fost o pasiune pentru ea încă din copilărie. A defilat pe podium de mai multe ori, chiar și pentru branduri de renume.

ADVERTISEMENT