FOTO / Sexy-impresara a dat iar LOVITURA! Vezi MOTIVUL pentru care MAMA Prodancei a izbucnit în lacrimi

Soţia antrenorului Stelei, Anamaria Prodan cîştigă în acest an premii pe bandă rulantă! În urmă cu aproape o lună, la Gala Ambasad or Vip, agentul a fost încoronat ca managerul anului, iar...
13.12.2013 | 15:47
FOTO  Sexyimpresara a dat iar LOVITURA Vezi MOTIVUL pentru care MAMA Prodancei a izbucnit in lacrimi

Soţia antrenorului Stelei, Anamaria Prodan cîştigă în acest an premii pe bandă rulantă! În urmă cu aproape o lună, la Gala Ambasad or Vip, agentul a fost încoronat ca managerul anului, iar în urmă cu două săptămîni, a obţinut la Gala Fotbalului Românesc, sexy-impresarei i s-a acordat acelaşi premiu. Aseară, pentru Anamaria Prodan a urcat din nou pe scenă pentru a fi desemnată de Gala Anuală Casino Life Business Magazine 2013, ca “Femeia anului 2013!”

Fără soţul Laurenţiu la braţ, pentru că acestă se afla alături de echipă la Piatra Neamţ, sexy-impresara a fost însoţită de fetele sale, mama sa, dar şi managerul Florin Iacob, cel care îl reprezintă la Steaua pe fundaşul stînga, Iasmin Latovlevici.

Soţia tehnicianului de 38 de ani a urcat pe scenă alături de Ionela Prodan a mulţumit organizatorilor şi nu s-a sfiit să arunce cîteva săgeţi: “Avem un grup format din patru manageri: Florin Iacob, Florin Manea, Cristea Opria şi Anamaria Prodan, fără dosare penale, foarte seriosi şi educaţi, care facem cinste acestei meserii. Sînt onorată să primesc acest premiu. Este încununarea muncii mele din  ultimul an. Sînt mîndră de tot ce am realizat şi mulţumesc enorm soţului meu, deoarece el este omul care a crezut în mine în momentele în care toţi doar îmi zîmbeau. Mulţumesc copiilor mei care m-au susţinut şi au fost lîngă mine întotdeauna. Mulţumesc enorm celor ce m-au votat. Înseamnă mult pentru mine acest premiu. Este incredibil să îţi auzi numele nominalizat la un asemenea nivel: Femeia anului 2013! Dar să-l şi cîştigi? Este o bucurie fără margini”, a spus Prodanca, în faţa mamei sale, care a izbucnit în lacrimi!

prod1prod2prod3prod4prod5