Life

Anamaria Ferentz a rămas șomeră. Cum trăiește în America, acolo unde este stabilită de mai mulți ani

09.06.2020 | 18:15
Anamaria Ferentz a ramas somera Cum traieste in America acolo unde este stabilita de mai multi ani
ADVERTISEMENT

Anamaria Ferentz a rămas șomeră în America și trăiește în teroare din cauza protestelor violente generate de moartea afro americanului George Floyd. Artista lucra în imobiliare și acum primește șomaj.

Anamaria Ferentz a ajuns șomeră în Los Angeles

Anamaria Ferentz este stabilită de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii și, de ceva vreme, lucra în industria imobiliară. Îi merge bine, era liniștită, dar acum, odată cu protestele violente care au degenerat, întreaga viață i-a fost dată peste cap.

ADVERTISEMENT

„Am renunțat la jobul în imobiliare pe care îl aveam, daca nu îl aveam, nu puteam sta liniștită acasă, altfel nu aveam cum, acum primesc șomaj.

Nu știam nimic, vorbeam non-stop cu mama la telefon, mama e singură într-un oraș, fratele în alt oraș, eu în altă țară.

ADVERTISEMENT

Partea frumoasă a fost că ne-am văzut mereu pe video call și ouăle de Paște le-am ciocnit prin telefon, am încercat să mă mențin pozitivă, să-i încurajez și pe ei”, a mărturisit Anamaria Ferentz în cadrul unei emisiuni tv.

Trăiește în teroare în Los Angeles

Protestele din ultimele zile sunt mai grave decât par, spune Anamaria Ferentz, iar comparativ cu pandemia de coronavirus, oamenii sunt mult mai speriați de ce trăiesc acum, pentru că le este frică, efectiv, să iasă pe străzi.

ADVERTISEMENT

”Numai împuşcături şi maşini de poliţie, salvare, pompieri şi elicoptere aud din casă. Supai s-a lipit de mine pe canapea, de frică. Aseară aveam impresia că sunt pe front în Irak, elicoptere şi bubuieli non stop.

Supai stătea lipit de mine şi când am deschis uşa la balcon şi a auzit bubuieli a fugit în dormitor. Am filmat aseară, de la mine de pe acoperiş.

ADVERTISEMENT

Între timp, din păcate, este a doua zi când avem interzis să ieşim din casă după 8 seara, până a doua zi dimineaţa. Guvernatorul a dat ordin, cine iese după 8 seara este arestat, pentru că după 8 ies doar protestatarii”, a mai spus Anamaria.

 

ADVERTISEMENT