Life

Anamaria German, concurenta care a impresionat juriul de la X Factor. Tânăra este imobilizată în scaun cu rotile

05.10.2020 | 09:54
Anamaria German concurenta care a impresionat juriul de la X Factor Tanara este imobilizata in scaun cu rotile
Anamaria German, concurenta care a impresionat juriul de la X Factor. Tânăra este imobilizată în scaun cu rotile. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Anamaria German este o tânără cântăreață de muzică populară din Bistrița, care a impresionat juriul și publicul de la X Factor datorită vocii sale, dar și poveștii sale emoționante de viață. Tânăra de 29 de ani a rămas paralizată în urmă cu 7 ani, iar de atunci se află în scaun cu rotile.

Concurenta de la Antena 1 a impresionat juriul până la lacrimi, după ce a povestit cum a fost la un pas să-și piardă viața. Aceasta a suferit un accident rutier în urmă cu câțiva ani, în urma impactului ajungând în stare gravă la un spital din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Tânăra în scaun cu rotile și-a găsit refugiul în muzică, fiind o cântăreață foarte cunoscută în zona Bistriței. Anamaria German s-a înscris la X Factor pentru a le oferi celor aflați în situația ei putere și tărie pentru a putea merge mai departe.

Cine este Anamaria German, tânăra în scaun cu rotile de la X Factor

Muzica a fost întotdeauna refugiul meu (…). Eu încă nici nu realizez că vă am în fața mea. Mi s-a părut cea mai bună modalitate de-a transmite un mesaj pe care vreau să-l transmit tuturor, dar în special celor peste două sute de mii de persoane care defilăm în fotolii rulante în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Nu am venit să iau notele voastre, dragii mei, sau premiul nimănui. Dar dacă unul din cei zece care sunt izolați acasă și nu au viață socială vor reuși să depășească anumite bariere, atunci acela o să fie cel mai mare câștig și premiul meu obținut la X Factor”, a spus tânăra când a urcat pe scena show-ului muzical, notează a1.ro

Frumoasa concurentă a mărturisit că se întorcea de la un eveniment muzical când a suferit accidentul rutier din anul 2013. Șoferul a pierdut controlul volanului, Anamaria German fiind supusă unei operații care a durat aproximativ 11 ore.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale au reușit să-i salveze viața, însă fractura cervicală suferită în urma impactului a făcut-o pe tânără să rămână imobilizată în scaun cu rotile. Incidentul auto i-a schimbat complet cursul vieții, rămânând imobilizată de la brâu în jos.

Din păcate, soarta a fost nemiloasă și i-a mai dat o lovitură, la scurt timp după accident fiind părăsit chiar și de soț, care începuse să se îndepărteze tot mai mult de ea.

ADVERTISEMENT

A fost informat despre ce am pățit și în secunda doi și-a găsit mijloc de transport și a venit la Cluj unde eu eram internată. Când a ajuns el, eu eram deja operată. Tot timpul a stat lângă mine, până când am divorțat.

Nu mi-a recunoscut niciodată și nu mi-a zis că își dorește, dar unele lucruri se văd și se simt. Nu pot să zic că mă înșela și nici nu aș vrea să vorbesc unele lucruri pentru că a fost soțul meu și nu știu…

În primul moment l-am simțit lângă mine și a fost lângă mine, dar în timp unele lucruri se simt și se văd…”, a dezvăluit Anamaria German pe scena de la Antena 1, informează spynews.ro.

Concurenta a emoționat juriul și publicul de la X Factor datorită puterii sale ieșite din comun de a merge mai departe. Tânăra a demonstrat că a reușit să depășească orice obstacol al vieții, în urmă cu un an chiar recăsătorindu-se cu Daniel Sidor, cel alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT