News

Anamaria, o tânără din România, pe lista celor mai căutate infractoare din lume. Acuzațiile aduse de Europol

O tânără din România se află pe lista Europol a celor mai căutate infractoare din lume. De 10 ani, Anamaria este de negăsit. Acuzații grave pe numele ei.
27.12.2022 | 09:08
Anamaria o tanara din Romania pe lista celor mai cautate infractoare din lume Acuzatiile aduse de Europol
Anamaria, tânăra din România căutată de 10 ani de Europol. Acuzații grave pe numele acesteia. Sursa foto: eumostwanted.eu
ADVERTISEMENT

O tânără de 34 de ani din municipiul Alba Iulia se află pe lista celor mai căutate infractoare din lume, publicată pe site-ul Europol.

Anamaria, tânăra din România căutată de 10 ani de Europol. Acuzații grave pe numele acesteia

În urmă cu 10 ani, Anamaria Radu Stoica a fost condamnată definitiv de magistraţii Tribunalului Alba.

ADVERTISEMENT

Aceasta era acuzată de aderarea la un grup infracţional nestructurat, trafic de persoane şi proxenetism. La acea vreme avea doar 24 de ani.

Timp de un deceniu, nici Poliția Română, dar nici cea internațională, nu au reușit să dea de urma româncei. Pe numele femeii de 34 de ani există un mandat de executare a unei pedepse de 10 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

În prezent, românca este dată în urmărire atât în ţară, cât şi prin Interpol. Cu toate acestea, nu a fost identificată până în prezent și nici nu există vreun indiciu despre ea.

Pe site-ul Europol, Anamaria ocupă un loc de frunte la categoria ”Most Wanted”.

”Împreună cu alte persoane, a înființat un grup infracțional organizat în scopul exploatării sexuale a mai multor persoane de sex feminin, precum și în scopul facilitării practicării prostituției.

ADVERTISEMENT

A fost condamnată la 10 ani de închisoare. A fugit din august 2012”, se arată pe site-ul celor de la Europol.

O descriere similară este postată și pe site-ul oficial al Poliției din România. Aici se arată că Anamaria Radu Stoica ”este condamnată la 10 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de aderare la un grup infracțional nestructurat, trafic de persoane și proxenetism”.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea scăpa Anamaria de închisoare. Mai are de așteptat 5 ani

În ciuda condamnării și a acuzațiilor extrem de grave care îi sunt aduse, tânăra din România ar putea scăpa de pedeapsă.

Potrivit legislației penale, executarea pedepsei în cazul acesteia se poate prescrie în termen de 15 ani de la rămânerea definitivă a condamnării.

Așadar, Anamaria Radu Stoica ar mai trebui, teoretic, să se ascundă 5 ani pentru a nu ajunge după gratii.

ADVERTISEMENT